Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven op Curaçao | De Oranjes

maandag 17 oktober 2011

Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven op Curaçao

Herfstvakantie voor de Koninklijke familie

Een deel van Nederland heeft deze week herfstvakantie, ook de Koninklijke familie. Al sinds vorige week bevinden Prinses Margriet en Prof. mr. Pieter van Vollenhoven zich op Curaçao, waar Koningin Beatrix, Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima op 1 en 2 november ook zijn voor een officieel bezoek.

Margriet en Pieter verblijven in hotel Avila. De aankomst van het stel werd zelfs op de plaatselijke tv uitgezonden.. Ook een Antilliaans dagblad berichtte erover. Vanuit hun luxe hotelkamer hebben ze een mooi uitzicht op zee, waar je tot laat in de avond ook op een terrasje kunt zitten. Pieter van Vollenhoven heeft uiteraard zijn camera met alle toeters en bellen meegenomen om de dolfijnen zo goed mogelijk te kunnen fotograferen.Verwacht wordt dat Margriet en Pieter in de loop van deze week weer richting Nederland komen.

Of andere leden van de Koninklijke familie ook een buitenlandse reis maken deze herfstvakantie is niet bekend, want in de omgeving van Landgoed de Horsten zijn er vast ook genoeg bladeren en paddestoelen te vinden..

9 opmerkingen:

 1. Jammer dat de foto niet scherp is ... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had al een vermoeden dat ze herfstvakantie hebben want er staan ook helemaal geen afspraken voor willem-alexander en maxima, pas op de 24e oktober.

  groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeannette Lassche19 oktober 2011 om 19:34

  Ik geef ze groot gelijk dat ze daar op vakantie zijn.
  Mogen Prinses Margriet en Prof. Mr. Pieter van Volllenhoven ook een keer een fijne vakantie hebben.
  Geniet er maar lekker van hoor.
  Groetjes Jeannette Lassche.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijke plek om met vakantie te zijn, wel grappig dat het zulk groot nieuws is daar! Het haar van prinses Margriet zit wel in een vakantie model geloof ik, lekker makkelijk, gelijk heeft ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg zoveel royals in een korte tijd daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ga je nu helemaal stoppen met weblog??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat weet ik nog niet zeker. Ik wacht even af hoe en óf weblog door de migratie komt. Pas als alles voltooid is maak ik een beslissing of ik daar of hier verder ga..

  BeantwoordenVerwijderen