Oranje nieuws – 26 oktober 2011 | De Oranjes

woensdag 26 oktober 2011

Oranje nieuws – 26 oktober 2011

Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima bij conferentie over Ontwikkelingssamenwerking
Prins en prinses mijden sprinkhaanhapje

Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima waren vanochtend in Amsterdam bij de conferentie ‘Ontwikkelingssamenwerking in Bedrijf’. Een congres dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en VNO-NCW georganiseerd was.

Tijdens de conferentie kwamen verschillende sprekers aan het woord. De prins en prinses luisterden aandachtig naar de plannen over het nieuwe beleid voor ontwikkelingssamenwerking en de samenwerking tussen overheid en het Nederlandse bedrijfsleven. Elders in de zaal werden sprinkhanen geserveerd.. Gelukkig konden Willem-Alexander en Máxima met een smoes weer snel veilig de auto in naar huis.

Foto: screenshot

Prinses Margriet bij concert verjaardag Christina Deutekom

Prinses Margriet was vanavond aanwezig bij het galaconcert ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Christina Deutekom.

Het eerbetoon stond onder leiding van gastdirigent Ramon Tebar, met medewerking van Holland Symfonia, het Nederlands ballet- en symfonieorkest. Nationale en internationale gastsolisten traden op, waaronder Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono, de 3 Baritons (Henk Poort, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid), evenals Het Koor van De Nederlandse Opera.
Verder:
Lucas van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven viert vandaag zijn 9e verjaardag!

1 opmerking: