Neefjes en nichtjes van Vollenhoven | De Oranjes

donderdag 29 juli 2010

Neefjes en nichtjes van Vollenhoven


…1e 'feestlog' t.g.v. 5 jaar ROYALFANVIVIANDit is de 1e log in de serie ‘5 jaar royalfanvivian’ Je kunt het hele jaar door een log met jouw idee aanvragen! Lees daarvoor wel even de regels.. Het is daarnaast goed mogelijk dat ik jouw idee anders ‘invul’ dan dat je zelf in gedachten had.


Dagmar wilde graag een logje zien over de band die de neefjes en nichtjes van Vollenhoven met elkaar hebben, en wanneer ze samen –voor ons in beeld- te zien zijn, bij bijvoorbeeld een doop. Daarnaast wilde ze zien hoe het zit met de ‘relatie’ van de van Vollenhoven kinderen en de Neefjes Nichtjes van Vollenhoven 1 ‘Oranje kinderen’ samen. Het liefst zou ze er heel veel foto’s bij zien. I.v.m. copyright zijn er in deze log niet veel foto’s geplakt, maar staan er wel fotolinkjes..


De familie van Vollenhoven is de laatste jaren ontzettend uitgebreid met een grote generatie kinderen. Anna, de oudste dochter van Prins Maurits en Prinses Marilène groeit als sinds haar eerste jaren op met Isabella, de dochter van Prins Bernhard en Prinses Annette. Toen Prins Pieter-Christiaan met Anita trouwde en Prins Floris met Aimèe werden de meisjes gevraagd om bruidsmeisje te zijn. Privé trekken de gezinnen veel met elkaar op, waardoor de van Vollenhoven nichtjes en neefjes elkaar vaak zien. In 2007 was de hele familie op wintersportvakantie in BadGastein, om daar het 40-jarig huwelijk van Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet uitgebreid te vieren. ‘ Op 1 november 2008 opende de bijna volledige familie van Vollenhoven zelfs de speelgoedtentoonstelling op Paleis het Loo. De normaal gesproken in anonimiteit opgroeiende van Vollenhovenkids kwamen toen weer eens in de publiciteit, en meteen werd duidelijk hoe goed de banden tussen de – niet veel in leeftijd schelende – kinderen is.


De kinderen gaan behalve met elkaar als nichtje en neefje, ook om met de ‘Oranjekinderen’ (Kleinkinderen van Koningin Beatrix) Ze zien elkaar uiteraard minder vaak, maar wel bij verjaardagen of een doop… zo werden Eloise en Claus-Casimir tijdens de doop van Gravin Luana spelend in de tuin van Paleis Huis ten Bosch gezien met Anna, Lucas, Isabella en Samuel. Wat betreft doop, is de familie momenteel een beetje ‘uitgedoopt’ maar wellicht krijgen Prins Floris en Prinses Aimée of Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita nog wel een kindje erbij..Fotolinks..
De gezinnen van Bernhard en Maurits aan de wandel, 2005: KLIK
Bruidsmeisjes Anna en Isabella, 2005:
KLIK
Doop Luana, 2005:
KLIK
Vakantie Bad Gastein, 2007:
KLIK


 Meer informatie over 5 jaar royalfanvivian en het aanvragen van 'feestlogs'  <<Klikken(Foto's: RVD, Marianne- royaltyguide.nl , Edukans)


12 opmerkingen:

 1. Leuke log zeg, Je hebt de foto's hier boven leuk in elkaar gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk een serie logs waarin je 'gasten' inspraak hebben! Deze is erg leuk gedaan met mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een geweldige log. De tekst leest heerlijk weg, en er staan heel leuke foto's bij, en dan zo leuk in collagevorm. Volgens mij zijn Anna en Isabella behalve nichtjes goede vriendinnetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook nog wel een idee voor een logje. Ik stuur je vandaag een mailtje met het idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk logje!! Ik had t nog niet gezien; was toen op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarschijnlijk vroeg jij je al af waarom ik niet gereageerd heb op de door mij aangevraagde log. Simpelweg, omdat ik op vakantie was en de log dus over het hoofd heb gezien bij thuiskomst.
  Ik wil je eerst een compliment maken, erg leuk isie geworden, ondanks dat er maar zo weinig fotos zijn die je mag laten zien! Je hebt best wel aan mn idee voldaan en zo te zien vonden anderen het ook een hele leuke log!

  BeantwoordenVerwijderen