Máxima doopt ‘MS Nieuw Amsterdam’ in Venetië | De Oranjes

maandag 5 juli 2010

Máxima doopt ‘MS Nieuw Amsterdam’ in Venetië


…Cruiseschip is 285 meter lang en 32 meter breed..Prinses Máxima was vandaag naar Venetië gereisd om daar het 285 meter lang en 32 meter brede cruiseschip ‘Ms Nieuw Amsterdam’ van Holland Amercia Line te dopen.


Niet met een fles champagne, maar met een draai aan een groot oud kompas werd het schip door de prinses ‘gedoopt’. Na de doop gaf de kapitein haar een rondleiding op het grote schip waar zich onder andere verschillende restaurants, sport – en ontspanningsruimtes, een theater en een bibliotheek bevinden. De ms Nieuw Amsterdam vaart onder de Nederlandse vlag en heeft Rotterdam als thuishaven, toch moest de doop in Venetië plaatsvinden.. Máxima kan er helaas geen kleine vakantie aan vast plakken, want morgen móet ze in Nederland zijn voor de – tot nu toe – eerste fotosessie van dit jaar.


Fotoserie (PPE)

4 opmerkingen:

 1. leuke foto's. Prinses Maxima zag er mooi uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maxima meid, veel te veel make-up, slordig en vies. Geen panty's is een no no. Niet bepaald een Koninklijke uitstraling. Zoals dat bezoek aan de Scouts, wat droeg ze; een linnen lichtgekleurde outfit, met zilveren klaptas en rode schoenen. Dan heb je er niet over nagedacht. Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe rustig aan Vivian! Ieder heeft zijn eigen activiteiten en ze kunnen niet van je verlangen dat je als eerste alles op je site hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prinses Louise16 juli 2010 om 23:22

  Wel een mooi jurkje, staat haar goed dit kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen