Carlos & Annemarie voor de wet getrouwd | De Oranjes

zondag 13 juni 2010

Carlos & Annemarie voor de wet getrouwd

Carlos annemarie Gisteren zijn Prins Carlos en Annemarie Gualthérie van Weezel in Wijk bij Duurstede voor de wet getrouwd. Annemarie gaat sindsdien  dus door het leven als ‘Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Annemarie de Bourbon de Parme, prinses van Piacenza, Hertogin van Madrid’


Nu maar uitkijken naar 28 augustus.. het Kerkelijk huwelijk in Brussel met waarschijnlijk meer gasten en media. Vanwege de toetreding van Annemarie tot de Koninklijke familie, zal er in juli/augustus een extra log verschijnen om ‘kennis met haar te maken’. Ook al staat het stel ver van de troon verwijderd en hebben ze ook geen enkele kans er ooit nog op te komen.. ze horen er toch bij..


Bij het burgelijk huwelijk was een fotograaf uitgenodigd die de volgende drie foto's mocht verspreiden: Op de trap bij het gemeentehuis (ANP) - Lief plaatje (ANP) - Met de burgemeester en een bode van de gemeente op de foto (ANP)   

17 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en veel geluk samen. Hopende krijgen we er 28 augustus het kerkelijk huwelijk, meer van het paar te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed hoe je dat zegt, ze horen er toch bij! Leuk dat je er aandacht aan besteedt en gaatbesteden! Ik wens het aar veel geluk, dit was stap één! Hopeijk in augustus meer fotos :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOpelijk mogen we meekijken met het kerkelijk huwelijk. Ben echt benieuwd naar de huwelijksdag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je een extra log over Prinses Annemarie gaat maken, even wennen om haar zo te noemen trouwens! Wat heb je een geweldig leuke nieuwe kopfoto! Ik ben er verliefd op! De foto's lopen prachtig over, het zijn stuk voor stuk heerlijke zomerse kiekjes! Ja.. hij krijgt een 10!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vivian, wat een practige kopfoto, echt heel zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kopfoto heb je gekregen! Erg zomers! En jammer dat er geen foto's zijn gekomen, maar ws. vonden ze het zelf wel erg fijn! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk dat ze al voor de wet zijn getroud, wel jammer dat er geen foto's komen, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Alleen jammer van de foto´s...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er zijn alsnog foto's gekomen, zie bijgewerkt logje! (fotolinks)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prinses Annemarie zag er mooi uit. Ik ben super benieuwd naar 28 augustus!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's van een prachtig paar. nogmaals wens ik ze veel geluk en ben benieuwd naar hun trouwdag op 28 augustus, maar eerst maar genieten van de bruiloft in Zweden. en van onze eigen prinses Amalia bij de bruiloft.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. prinses Louise25 juni 2010 om 10:11

  Hoera! Dankzij m'n bezoekje aan deze web-log zie ik nu de trouwfoto's van Carlos en Anne-Marie! Die had ik dus gemist hé! 'k Dacht al wel dat het jammer was dat er geen foto's waren van het burgerlijk huwelijk maar dat is dus helemaal goed gekomen! Zo te zien draagt Annemarie een mooi, eenvoudig pakje. Ze zien er gelukkig uit :wub:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het kerkelijk huwelijk van Carlos en Anne-Marie wordt helaas niet in Nederland op tv uitgezonden.
  Dit omdat dit altijd door de NOS gedaan wordt, en Anne-Marie is een medewerkster van de NOS.
  Daarom heeft de NOS ervoor gekozen het niet uit te zenden.
  Er zal wel aandacht aan besteed worden, door RTL Boulevard en Shownieuws.
  Groet Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Al volop foto's op PPE-agency, vanavond in Blauw blood, de twitters van Mark van de Linden en Jeroen Snel zijn ook te volgen. ANP-photo heeft al wat.........spannend!

  BeantwoordenVerwijderen