Máxima bezoekt ouderavond in Deventer | De Oranjes

dinsdag 22 juni 2010

Máxima bezoekt ouderavond in Deventer


Maxima dolfijn ...thema-avond over financiële opvoedingNiet om geïnformeerd te worden over haar eigen kinderen ( Bloemcampschool in Wassenaar), maar op basisschool ‘Dol-fijn’ in Deventer bezocht Prinses Máxima vanavond een ouderavond.


Op de school was een discussieavond georganiseerd over het thema ‘financiële opvoeding’.De ouders van groep 7 en 8 zaten als zenuwachtige kindertjes te wachten op de komst van de prinses, toen ze er eenmaal was werden ze in groepjes ingedeeld om te discussiëren over zakgeld geven, het doen van klusjes in huis en de mobiele telefoon. Het thema van de ouderavond kwam als initiatief van het instituut Nibud, die al jaren vragen beantwoord die ouders hebben over de financiële opvoeding van hun kind. Het was dan ook niet vreemd dat er een medewerker van de stichting een lezing hield op deze avond en enkele praktische tips gaf. Wellicht stak Máxima er ook nog iets van op, want Prinses Amalia wilde zaterdagochtend tijdens het winkelen in Stockholm ook het liefst ‘de hele winkel’ meenemen..


Fotoserie (PPE)

6 opmerkingen:

 1. Goed van Maxima dat ze na het feesten gelijk weer begint hier in NL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoo, direct na de bruiloft in Zweden weer aan het werk..
  knap van 'r!
  Ze ziet er ook weer leuk uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maxima is echt actief om zo vlug na de bruiloft weer een activiteit te verrichten. En dan ook nog 's avonds. Wat grappig dat Amalia ook al zo verzot is op winkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat leuk dat Amalia winkelen zo leuk vind! Echt meisje hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig screenshot van de prinses, je hebt ook een superleuk stukje geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Honderden foto's van Maxima op afspraak te bekijken bij ....... www.fotogeerars.nl (Deventer).

  BeantwoordenVerwijderen