MONACO: VERLOVING ALBERT EN CHARLENE | De Oranjes

woensdag 23 juni 2010

MONACO: VERLOVING ALBERT EN CHARLENE


AC-09449-Portrait%20Shoot …eindelijk!


Dat Charlene Wittstock – de vriendin en sinds vandaag verloofde van Prins Albert van Monaco! – aanwezig was op het huwelijk van de Zweedse Kroonprinses Victoria zaterdag was natuurlijk heel bijzonder, een verloving zat er eigenlijk gewoon aan te komen..

En dat terwijl de prins in interviews altijd aankondigde niks te voelen voor een huwelijk, en geen plannen had.. Recent in een interview met het Franse blad ‘Point de Vue’ vertelde hij: “Nee, ik word niet elke ochtend wakker met de gedachte dat ik moet trouwen en voor een erfgenaam moet zorgen.” En “Hmm..een huwelijk. Ik kan me dat voorstellen, als de tijd daar rijp voor is. Niet nu, maar ik stel het op prijs dat zoveel mensen zich daar zorgen over maken. “ De tijd bleek dus eerder ‘rijp’ dan gedacht, want vanochtend kondigde Albert officieel de verloving aan met zijn Charlene – 32 jarige Zuid-Afrikaanse en voormalig Olympisch zwemster. De 52 jarige Albert is nog nooit eerder getrouwd, maar heeft wel twee buitenechtelijke kinderen, die komen overigens niet in aanmerking voor de troon. De huwelijksdatum is nog niet bekend, maar dat dit een sprookje wordt staat al vast als je alleen al de foto’s bekijkt van de huwelijksdag van Rainier en Grace, die op 19 april 1956 in Monte Carlo trouwden..


Wellicht een huwelijk op 19 april 2011??(Officiële verlovingsfoto, vanochtend vrijgegeven bij de bekendmaking)


(Normaal gesproken worden hier geen Buitenlandse Koninklijke nieuwtjes geplaatst. Dit is uitzonderlijk voor bijzondere gebeurtenissen zoals: verlovingen, huwelijken, geboortes en overlijden.)

11 opmerkingen:

 1. Bijzonder mooi nieuws; het was een beetje te verwachten, nadat ze samen bij de bruiloft waren van Victoria en Daniel. ze was alleen maar haar vriendin, meer niet en dan nu ineens bij een huwelijk met Koninklijke gasten.
  Van harte gefeliciteerd jullie beide.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super leuk dat ze eindelijk verloofd zijn! Ik ben nu al benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig, toch weer een huwelijk op komst. Het werd ook wel tijd :P Mooie verlovingsfoto zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! En ook dat ze hadden gewacht tot de bruiloft van Prinses Victoria!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk dat ze eindelijk zijn verloofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Laten we hopen dat ze samen nog een gelukkig leven krijgen {iets wat helaas niet van zelfsprekend is bij koninklijke familie van Monaco}

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prinses Louise25 juni 2010 om 10:05

  En nu lopen ze al zo lang met elkaar en nog kwam het verlovingsnieuws voor Louise echt onverwacht, hihi. Hopen krijgen ze het goed samen en worden ze gezegend met het krijgen van kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige verlovingsfoto is er vrijgegeven zeg, echt leuk dat ze gaan trouwen, ik wens ze het aller- allerbeste en natuurlijk een fantastisch mooie dag! Kun je mij isschien een foto/linkje sturen van het huwelijk van zijn ouders? Heb hen helemaal niet bewust gekend enben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk dit nieuws! Ik had het al wel verwacht nadat Charlene ook in Stockholm was! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze trouwen in de zomer van 2011 berichtte Franse krant.

  BeantwoordenVerwijderen