Olympisch/Oranje nieuws - 17 februari 2010 | De Oranjes

woensdag 17 februari 2010

Olympisch/Oranje nieuws - 17 februari 2010

Willem-Alexander en Máxima bij 500 meter schaatsen


Gisteren werd er op de Olympische Spelen de 500 meter voor vrouwen geschaatst. Na een spannende wedstrijd, en een val van een van de Nederlandse schaatsers – Annette Gerritsen- was er voor Nederland helaas geen medaille.


In de tweede helft van de wedstrijd (alle schaatsers moesten 2 keer 500 meter schaatsen) waren Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima – in allebei een oranje jasje- aanwezig!
Receptie en rondleiding door het Holland Heineken House


Na de schaatswedstrijd waren Willem-Alexander en Máxima bij een georganiseerde receptie in het Holland Heineken House aanwezig.


Staatssecretaris Jet Bussemaker van Volksgezondheid had de receptie georganiseerd , maar behalve dat er wat gedronken werd kregen de Prins en Prinses ook een rondleiding door het Holland Heineken House waar van alles te doen is. Zo kun je in een bobslee zitten en dan naar een bobsleewedstrijd kijken. Helaas deden zowel Prins Willem-Alexander als Prinses Máxima dat niet. Ze wilden op tijd weer terug zijn bij hun dochtertjes..


Foto's: Máxima in gesprek - Kijkend naar een bobsleewedstrijd - Willem-Alexander bekijkt de bobslee van binnen - Op de foto met medewerkers - Aan'klikken' met de vinger

6 opmerkingen: