Máxima nieuws 8 & 9 februari 2010 | De Oranjes

dinsdag 9 februari 2010

Máxima nieuws 8 & 9 februari 2010

…In twee dagen: Frankfurt, Leiden en Vlissingen..!

Prinses Máxima heeft gisteren en vandaag erg veel heen en weer gereisd. Maandag was ze in Frankfurt aanwezig bij een G20-bijeenkomst over financiële dienstverlening aan het MKB. Ze hield een korte toespraak over het belang van toegang tot financiële diensten voor iedereen. Dit in haar rol als speciale pleitbezorger van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-Moon.

Foto: KLIK Toespraak: In het Engels

Maandagavond was ze alweer in Leiden aanwezig om daar het Deeltijdcafé van de Taskforce Deeltijdplus te bezoeken. Het ‘Deeltijdcafé’ was georganiseerd om verschillende aanwezigen met elkaar in gesprek te brengen over het combineren van zorg en werk. De Taskforce DeeltijdPlus is door het kabinet en sociale partners in het leven geroepen om met name vrouwen in kleine deeltijdbanen te stimuleren meer te werken. Máxima hoorde de discussies aan, maar hoeft niet meer gestimuleerd te worden, wat heeft zij het druk genoeg, alleen al met reizen!
De volgende dag was Prinses Máxima in Vlissingen – in aanwezigheid van RoyalfanVivian Ze bezocht daar het bedrijf Vi Computers en snackbar de Smulpaap als lid van de Raad van Microfinanciering. De twee bedrijven worden namelijk begeleid door het MF-ondernemerspunt Microstarter Zeeland. Máxima heeft zich laten informeren over de betekenis van krediet en coaching in de betreffende bedrijven.

Fotoserie:KLIK  Verslag RoyalfanVivian: KLIK

1 opmerking:

  1. Ja Máxima heeft het er maar weer druk mee gehad!! Enne het was niet de bedoeling om je verlegen te maken hoor ;) Je site is gewoon zó goed! Leuk post-itje heb je weer geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen