Oranje nieuws - 19 februari 2010 | De Oranjes

vrijdag 19 februari 2010

Oranje nieuws - 19 februari 2010

Christina 63 jaar


Christina_63_jaar Prinses Christina vierde gisteren haar 63e verjaardag. Het is dat ze de titel ‘prinses’ nog draagt, maar in het openbaar is ze nooit meer – of in ieder geval heel zelden- te zien.


Bij diverse gebeurtenissen in de Koninklijke familie trad ze op als zangeres. Zowel huwelijken, dopen als uitvaarten. Christina woont in alle anonimiteit in Londen en krijgt vandaag of zeer binnenkort vast bezoek van haar kinderen Nicolàs, Juliana, Bernardo, z’n vriendin Eva en kleinkind Isabel die in april al weer een jaar oud is!


(Archieffoto's: RVD)
Pieter opent zijn eigen fototentoonstelling op Paleis het Loo
…samen met Prinses Margriet


Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opende vandaag samen met z’n vrouw Prinses Margriet zijn eigen fototentoonstelling ‘Door de lens van prof.mr. Pieter van Vollenhoven’ in Paleis het Loo.


De expositie toont een overzicht van de natuurfoto’s die Pieter de afgelopen vijf jaar heeft gemaakt rond Het Loo en is t/m 5 september te zien. Vorig jaar april verscheen al een boek van Pieter van Vollenhoven’s foto’s. Het boek verscheen bij zijn zeventigste verjaardag en ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Fonds Slachtofferhulp, dat in 1989 door door hem is opgericht.


Fotoserie: KLIK

8 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren van geluk met kinderen en kleinkind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd! Hopelijk heeft ze een leuke dag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat pieter zijn eigen tentoonstelling opende, hij kan echt mooie foto's maken, van harte gefeliciteerd Christina!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wist niet dat Christina nog zo jong is...
  Leuk een eigen tentoonstelling voor Pieter! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had dit logje helemaal over geslagen door al het leuke prinsesjesnieuws!! Leuk collage'tje van prinses Christina!

  BeantwoordenVerwijderen