Willem-Alexander, Máxima en Ariane bij 1.500 meter schaatsen | De Oranjes

zondag 21 februari 2010

Willem-Alexander, Máxima en Ariane bij 1.500 meter schaatsen

…Goud voor Mark Tuitert!


Gisteren waren Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima weer aanwezig bij een schaatswedstrijd. Hun jongste dochter Ariane hadden ze ook meegenomen. Waar sportliefhebster Amalia met haar zusje Alexia verbleef is niet bekend, misschien had ze al een voorgevoel dat Sven Kramer niet zou winnen.


Gelukkig deden er nog meer goede Nederlanders mee, wat weer gezorgd heeft voor een gouden medaille die dit keer naar Mark Tuitert ging! Willem-Alexander en Máxima werden een aantal keer in beeld gebracht – ze waren weer erg enthousiast. Klein Ariaantje werd op een gegeven moment wel erg moe en lag op de grond. Kort daarna werd Mark Tuitert zoals iedere winnaar in het Holland Heineken House toegezongen en gehuldigd…en ineens was daar…Willem-Alexander! Video: http://nos.nl/os2010/video/138597-tuitert-toegezongen-in-holland-house.htmlFoto's: Gespannen gezichten - Tas uitpakken - 'Verstoppertje' - Aanmoedigen! - Vrolijk Ariaantje - Klappen! - Máxima en Erica Terpstra

16 opmerkingen:

 1. Weer mooie heldere screenshots Vivian. Ariane is zo te zien op deze foto's en eerdere foto's een pappa kindje. Wel een heerlijk eigenwijs kind lijkt me. Van de drie de enige die zich weinig aantrekt (of ergert) aan de fotografen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele lieve foto's, wat is Ariane tog een lief meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke screenshots! Erg leuk dat WA en Máxima Ariane hadden meegenomen en dat Willem-Alexander Mark Tuitert gehuldigd heeft in het HH-house :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk allemaal!! Heel mooie foto's van Willem-Alexander, Maxima en Ariane!!!(A)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ariane is echt een schatje, hele mooie fotos en wat doen haar ouders toch leuk met haar, volgens mij geniet ze echt van deze aandacht voor haar alleen!
  Mooie screenshots heb je gemaakt en leuk dat WA Tuitert huldigde, mooi filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt leuk dat Ariane er ook bij was!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn het toch een schattige foto's! Ze is ook zo enthousiast hé

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tjonge jonge wat boffen we toch weer!! Heel, heel erg leuk dat de kleine meid er bij was, wat heb je leuke screenshots, vooral die linksonder is leuk! Er zijn lekker veel foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ene ontzettend leuke foto's! Wat is Ariane toch lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke foto's, ariane is echt een lief meisje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat ze er weer waren!! Zo lief Ariane!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vivian, nog bedankt voor de link! Ik ben naar de bieb gegaan, daar kon ik het filmpje kijken en heb ik screenshots gemaakt, in Word geplakt en op usb gezet. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk zeg! Echt hele schattige foto's! Helaas doen de linkjes het bij mij niet :(

  BeantwoordenVerwijderen