Olympisch/Oranje nieuws - 27 februari 2010 | De Oranjes

zondag 28 februari 2010

Olympisch/Oranje nieuws - 27 februari 2010

Gezin bij wedstrijd ploegachtervolging schaatsen
...en Mart Smeets heeft interview met Willem-Alexander


Ook bij de Olympische ploegachtervolging waren Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima, Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane aanwezig. Nederland won brons en werd flink aangemoedigd door het gezin.


Amalia en Ariane zaten zelfs regelmatig bij Erica Terpstra op schoot, om samen met haar enthousiast mee te leven met de schaatsers. Het werden erg leuke foto’s van deze laatste schaatswedstrijd Fotoserie: KLIKScreenshots


Inmiddels zijn de Olympische Spelen afgelopen en is het gezin weer onderweg naar huis. Maar vlak voor vertrek had Willem-Alexander nog een gesprek met Mart Smeets: Video: KLIK

7 opmerkingen:

 1. leuke foto's, jammer dat het alweer is afgelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke screenshotjes!! Vooral de rechter. Het was zo leuk, zo genieten dat we de meisjes zo vaak zagen! Ze zijn echt alle drie schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie screenshots en ook leuk dat je de link naar het interview hebt geplaatst, het is zker de moeite waard, WA heeft mooie dingen gezegd. Jammer dat de OS ten einde zijn maar we mogen zeker niet klagen, hebben het gezin meerdere malen gezien en dat gebeurd niet vaak!
  Bedankt voor je reactie over de feestlogjes, de nieuwste staat online en toevallig was jij degene die aan de beurt was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Zulke schattige, enthousiaste foto's :) Helaas weer voorbij..

  BeantwoordenVerwijderen