Schipholpech voor Máxima | De Oranjes

vrijdag 8 januari 2010

Schipholpech voor Máxima

Maxima_schiphol Prinses Máxima heeft woensdag úren op Schiphol gezeten.. Ze wilde naar New York vliegen - waarschijnlijk voor een privébezoek of onofficieel werkbezoek.


Na de Nieuwjaarsontvangsten op Paleis op de Dam had Máxima net nog genoeg tijd om het vliegtuig te halen. Alle haast was voor niets geweest toen bleek dat door de hoeveelheid sneeuw de vlucht niet door zou gaan.
De Prinses en de andere passagiers besloten toch nog maar even te wachten, want uiteindelijk kwam er het bericht dat het vliegtuig alsnog zou vliegen! Máxima had net een goede plek in het vliegtuig opgezocht toen iedereen weer werd opgeroepen het vliegtuig te verlaten.. dit keer vanwege een technisch probleem. Volgens RTL Boulevard heeft ze daarna 5 uur(!) moeten wachten totdat ze eindelijk alsnog naar New York kon..


(Archieffoto Máxima: Anneke Visser. Foto hal: schiphol.nl)

15 opmerkingen:

 1. Het is natuurlijk niet zo leuk voor Máxima, voor niemand is vertraging leuk, maar jij hebt er toch maar even een prachtig plaatje van gemaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oops, echt pech!
  Idd vaak New York! Wil ik ook wel! Maar als prinses; NO way!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto heb je er bij gemaakt! Dan baal je wel als je 5 uur moet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend voor Máxima! Leuk bewerkt, deze foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt balen voor Max dat ze zo lang vast heeft gezeten, ik hoop dathaar reis desondanks toch de moeite waard is! Leuke foto erbij, erg grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoorde het op het nieuws. Er zullen wel meer royals zijn die last hebben van de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou nou, wat een pech!! in alle luxe wachten, niets zelf jouwen en bediend worden. krijg er tranen van in mijn ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals jij die foto bewerkt hebt... :mrgreen: Wel sneu voor Máxima maar ze zal niet ergens in de hal op een bankje hebben hoeven te wachten en zelf voor een natje en droogje hebben gezorgd. Wel pech voor haar maar hopelijk had ze leesvoer o.i.d om de tijd door te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Balen! Denk je naar je familie te gaan, zit je vast op Schiphol..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend voor prinses Maxima. Zo zie je maar dat ook de royals last van de sneeuw en het winterweer kunnen hebben. Maar wel fijn dat uiteindelijk de vlucht toch nog door kon gaan. ondanks het lange wachten

  BeantwoordenVerwijderen