Prins Carlos 40 jaar | De Oranjes

woensdag 27 januari 2010

Prins Carlos 40 jaar

Prins Carlos viert vandaag zijn 40e verjaardag. Hoewel hij dat jarenlang zonder vriendin aan z’n zij deed, kan hij er nu eindelijk een feestelijker feestje van maken samen met z’n vriendin Annemarie.


Carlos_40_jaarHet belooft voor het stel sowieso een mooi jaar te worden. In augustus trouwen ze in Brussel. Carlos zal op zijn 40e en uitkijkend naar z’n huwelijk ongetwijfeld zo nu en dan eens aan zijn vroegere jaren terugdenken. Hij kan er eigenlijk ook niet omheen draaien dat Carlos Klynstra geen zoon van hem is. Officieel erkent hij hem niet, maar ondertussen gaat ’t ventje steeds meer qua uiterlijk op z’n vader lijken. Carlos Klynstra vierde een week geleden bovendien óók zijn verjaardag, hij werd al weer 13 jaar. Misschien wordt het tijd voor Prins Carlos dat hij nu eindelijk z’n zoon eens gaat erkennen, een mooiere dag als vandaag bestaat daar niet voor!


Het leven begint immers bij 40…


©  RoyalfanVivian
Foto: RVD

12 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wist niet dat hij al zo oud was... Ben benieuwd naar de bruilfot! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar de bruiloft. Wel zielig dat zijn zoontje eigelijk geen vader heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat een leuk stuk staat er over Carlos en Annemarie in de nieuwe Royalty! Ik kreeg 'm vandaag over de post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!!
  Is hij tegelijk met mn oma jarig :p
  Ik ben benieuwd naar de stuk uit de royalty (ik zag het staan, via de nieuwsbrief van royalty) ik ga hem maar even halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, dat Carlos jr. alweer 13 is, wat gaat de tijd snel! Het is wel leuk dat vandaag juist die nieuwe foto's van prins Carlos en Annemarie in de Royalty stonden! Ik zou het wel super vinden als hij zijn zoontje zou erkennen, want het is gewoon zijn zoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook bij mij viel vandaag de royalty op de mat, wat een mooi stel zijn Carlos en zijn verloofde, het zijn hele mooie fotos geworden!
  Gefeliciteerd voor de prins, hopelijk heeft hij een fijne dag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!
  Ik hoop echt dat hij zijn zoon eens gaat erkennen!
  Voor die jongen is het al erg genoeg dat je een vader hebt die je niet erkent....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd! Hij zal wel een fijne verjaardag hebben gehad, met z'n vriendin en verdere familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Annelien: Carlos heeft hem wel erkend als zoon, maar Klynstra wilde zelf het kind en draagt zelf de verantwoordelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. VAn harte, maar hij heeft altijd een vader gehad, ook was het kind niet van hem, een kind is een kind en heeft recht op liefde van een vader.
  Het zou hem goed staan om dat kereltje te kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat hij zijn zoon niet erkend is tot diep treurig. ook prinses irene blijkt geen contact met het joch te hebben. rare familie.

  BeantwoordenVerwijderen