Stop.. | De Oranjes

dinsdag 31 maart 2009

Stop..

Hierbij deel ik u mede dat ik stop met het bijhouden van deze web-log.


Het archief zal altijd blijven bestaan dus kunnen jullie daar terecht:


ARCHIEF

30 opmerkingen:

 1. Heel erg jammer Viv! Ik vond je web-log altijd super leuk en informatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè?! Wat jammer!! Ik keek elke dag op je site en vond 'm altijd zo leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het heel jammer, maar ik kijk er niet raar van op! Ik vond je de laatste tijd niet meer zo actief op deze site. Niet zoals toen ik je site pas had ontdekt. Toen was er alle dagen wel een nieuw logje en dat is nu al een poosje niet meer zo. maar ik ga je site wel heel erg missen! Het is de enige 'koninklijke' web-log die onder mijn favorieten staat. Dat zegt al genoeg natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neet zo heel actief meer geweest, had het kunnen verwachten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Egt jammer, ik keek er bijna elke dag op...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh!!! Wat vind ik dit jammer! Dat meen ik heel serieus! Ik keek iedere dag en gebruikte dit gewoon als nieuwssite van het koningshuis. Het is gewoon zo'n betrouwbare, informatieve en vooral goede web-log. Ik weet uiteraard niet waarom je ben gestopt, maar ik vind het toch heel erg jammer. Maar ik respecteer je keus. Het ga je goed, Vivian!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is dit een vroege 1 april grap?! Als het echt zo is vind ik het heel jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer zeg, zijn super goede web-log!! Bezoek hem elke dag met veel plezier!1
  hoop dat dit een 1 april grap is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ahh wat jammer zeg!
  je hebt echt een supergoede site!!
  tis mn startpagina, ik kijk er elke dag op!
  zet je ook nog een keer neer waarom je stopt ofzo,
  ik vind dit niet zo netjes voor alle trouwe bezoekers..!!
  aan de andere reacties te zien zie je dat iedereen het erg
  jammer vind..!
  ik hoop dat je snel weer op andere gedachten komt, en anders succes verder...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waarom ineens zo plotseling stoppen??
  Ik vindt het heel erg jammer!!
  Laat je ook even waarom je bent gesopt??
  Ik vond je site altijd heel erg leuk!!
  Groetjes Jeannette.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo, wauw. Wat een schok! :) Waarom zo plotseling? Ik vind het erg jammer. Ik las je weblog erg graag. Weeet jij nog meer van tijden van 14 April van Maxima in Holten?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer
  maar ik zou het ook niet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superjammer Viv, maar jij moet je er prettig bij voelen! Ik weet zeker dat hier heel veel Royalfans met plezier terugkwamen en dat zij het jammer zullen vinden dat deze geweldig informatieve, leuke, mooie en betrouwbare site niet meer actief zal zijn. Misschien kom je nog op andere gedachten!?! Het archief zal ik nog regelmatig raadplegen, is het niet mijn eigen kennis bij te spijkeren dan wel omdat ik 'heimwee' heb naar royalfanvivian.web-log.nl!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg jammer Vivian,
  Ik keek altijd op jou web-log, grappig genoeg hebben mijn beste vriendin en ik net ook bedacht iets minder actief te gaan sparen... Maar wel zonde, je hebt je web-log altijd prachtig bijgehouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het echt heel erg!! Dit is echt zoooo jammer, het was de allerbeste web-log over het koningshuis!! (Ik meen het echt.) Met de meeste informatie, de leukste quizzen, super betrouwbaar, geweldig, vooral die Vivianbrieven!! Kun je niet een oproep plaatsen ofzo waarin je vraagt om hulp bij het bijhouden van je web-log?? Ik weet zeker dat er mensen zijn die je willen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een mooie 1 april grap.Ik geloof er niets van dat jij stopt. De website is jouw leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heleen van Dieren31 maart 2009 om 23:37

  Ik vind het heel erg jammer Vivian. Het is een prachtige web-log. Ik keek er iedere dag op, maar ik begrijp dat het heel veel tijd kost en dat het een keer genoeg is.
  Het ga je goed!
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. prinses Louise1 april 2009 om 00:10

  Dit ga je toch niet geloven, slik, Hopelijk is het inderdaad een mop! Dierb're Vivje: houd uw log in de lucht!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat ontzettend jammer! :( Heb altijd met plezier op je weblog gekeken! je had altijd van die originele logjes & thema's. Maar soms gaan andere dingen voor... Succes met alles!
  Groetjes Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel erg jammer ik vind dit een leuke log ik reageer wel nooit maar ik kom hier elke dag kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vivian, denk er nog eens goed over na. Het zou ECHT jammer zijn als je stopt. Je wordt zelfs via de media geprezen, dus je site is gewoon erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. dit is denk ik een 1 april grap. Anders zou het jammer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dit kan niet anders zijn dan een 1 aprilgrap! Het is zo raar zomaar opeens stoppen en dan zonder eerdere aankondiging en in 2 regels even vermelden dat er gestopt wordt. Als dit geen grap is dan val je me heel erg tegen Vivian, om op deze manier te stoppen. Niet bepaald leuk voor de vele vaste bezoekers van deze site. Laat ons vanavond of morgen allemaal opgelucht ademhalen om deze grap!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ...Vele trouwe lezers van je blog zijn totaal verrast, is dit een 1 april grap?....we hopen toch echt dat je door gaat, vele bezoeken je site dagelijks...GA DOOR!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. S H O C K ! stop je? en zo onverwacht, kost het teveel tijd en energie?.....vivian je hebt nooit iets laten blijken dat je ermee wil stoppen, wat is er aan de hand? groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Jannemieke, rustig aan dame...! niet meteen met teksten komen als "...dan valt het me heel erg tegen van je vivian" hoe kun je iemand die zoveel tijd en energie in een HOBBY steekt zo toespreken!!!. Ik neem aan de Vivian Valke er genoeg van heeft naar zo veel jaren. Daarom zeg ik VIVIAN DANK JE VOOR DE VELE FIJNE LEESUREN, tot ziens.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. super jammer!! maar de reden hoef je echt niet te vertellen hoor, gewoon privé! wel vin dik het spr jammer....het ga je goed!!
  liefs willemijn

  BeantwoordenVerwijderen