RoyalfanVivian in tv-programma 'Helder'! | De Oranjes

vrijdag 27 maart 2009

RoyalfanVivian in tv-programma 'Helder'!

Helderrr


Gistermiddag stond het programma ‘Helder’ op Nederland 2 in het teken van het Koningshuis. Ik heb –uiteraard- ook gekeken en zag toen m’n site in beeld komen! Ik wordt zelfs al als 19-jarige beschouwd...!


Klik op 'bekijken' om de uitzending te zien. (vanaf 08.04 wordt mijn weblog genoemd en getoond)


15 opmerkingen:

 1. Ik heb net even gekeken, hartstikke leuk! Je site is deze reclame meer dan waard! Hij spreekt je naam wel een beetje TE engels uit vind ik trouwens ´viviejenne´, doe mij maar gewoon het oerhollandse Viviejan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè wat leuk!! Ik heb meteen gekeken. Leuke reclame, die je ook echt wel waardig bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ERg leuk, Vivian. Door omstandigheden de uitzending op t.v. gemist, maar toch nog de uitzending via je site kunnen bekijken. Leuk, dat je de uitzending hierop hebt gezet en heel leuk dat er aandacht is besteed ook al is het maar kort over je site. Toch leuke reclame nietwaar,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...Leuk!, misschien moet je deze weblog maar ombouwen tot een full-time job....meer foto's, meer filmpjes,meer nieuws, internationaler, interactiver, etc etc, sponsering erbij, kun je er een salaris uithalen, etc. Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt geweldig! Je hebt het echt verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het even bekeken! Erg leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je site een plekje in 't programma heeft gekregen! En spreek je je naam ook zo uit of is 't gewoon zoals wij 'm lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauuww ! Dta is echt onwijs verrassend!
  Zit je iets te kijken hoor je je eigen naam!
  Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mevr. Janny Schutze28 maart 2009 om 21:59

  Wat leuk zeg je site op de TV. Het is ook een mooie up to date site.
  Ik heb hem als opstart scherm, weet ik meteen alle weetjes.
  Succes ermee hoor. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk dat je op TV bent gekomen! Ik ga het zo snel mogelijk bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen