Oranje nieuws - 12 maart 2009 | De Oranjes

donderdag 12 maart 2009

Oranje nieuws - 12 maart 2009

Koningin opent gerenoveerd ministerie van Financiën


Koningin Beatrix opende vandaag het vernieuwde en grondig gerenoveerde ministerie van Financiën. Er is nu een wintertuin, atrium en dubbele gevel aangebouwd. Ook is er een binnentuin aan het Korte Voorhout. Reden van de renovatie was dat het gebouw dan beter aansluit bij de Haagse binnenstad.


Foto’s: KLIK


Benjamin 1 jaar!


Cakje Benjamin wordt vandaag al weer 1 jaar! Hij werd – logisch- een jaar geleden geboren, in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam.
Grote zus Isabella en broer Samuel waren erg blij met de komst van een klein broertje om mee te spelen. Veel Koninklijke familieleden waren aanwezig toen de kleine Benjamin op 2 november gedoopt werd. Het jongetje leeft – evenals zijn ouders- in anonimiteit in Amsterdam, en we weten daarom ook niet hoe hij er momenteel uit ziet , maar dat hij stoer is , dat staat vast:Het gezin, zomer 2008
Máxima houdt openingswoord op conferentie in Washington


Prinses Máxima was vandaag in Washington en opende daar met een openingstoespraak de conferentie “Measurement , Promotion, and Impact of Access tot Financial Services’. Máxima sprak onder meer over toegang tot financiële diensten en vroeg om aandacht voor structurele gegevensverzameling.


Foto’s: Toespraak - Máxima tijdens haar toespraak - Máxima (leuk jasje!!)

7 opmerkingen:

 1. Wat gaat de tijd toch snel, hij is alweer 1 jaar, jeetje!
  Van harte kleine Benjamin, hopelijk heb je een fijne dag, jammer dat het weer niet zo goed is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 jaar alweer! Gefeliciteerd!
  Hopelijk zien we Benjamin en zijn zus en broer snel weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, kleine, lieve jongen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door alle drukte gisteren heb ik nog geen felicitatie geplaatst voor ons aller Benjamin. Gefeliciteerd kerel met één kaarsje!
  Die hoed van Beatrix: die heeft ze lang niet meer op gehad! Die vond ik toen al zo raar :mrgreen: Het pakje wat ze er nu onder draagt vind ik wel héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benjamin is echt een schatje, nog van harte gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Benjamin! Máxima zag er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen