Oranje nieuws - 26 maart 2009 | De Oranjes

donderdag 26 maart 2009

Oranje nieuws - 26 maart 2009

Gravin Luana 4 jaar!


September_2008_luana Gravin Luana viert vandaag haar 4e verjaardag! Luana – dochter van Prins Friso en Prinses Mabel- woont in Londen en zien we niet vaak, maar omdat haar beide ouders vorig jaar hun 40e verjaardag vierden, werden er unieke foto’s vrijgegeven die gemaakt waren in Nederland.

Luana is wel eens in Nederland en logeert dan samen met haar ouders, zusje, nichtjes en neefjes op het Oude Loo in Apeldoorn. Zo ziet ze toch geregeld haar familie en kan oma Beatrix ook van haar in Londen wonende kleinkinderen genieten. Luana en haar knuffel-schaap zijn onafscheidelijk , op de recenste foto’s was hij er niet bij , maar zal hij vast niet ver van haar vandaan hebben gelegen/gezeten..


Log van vorig jaar met foto’s van Luana en haar schaap:
http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/03/oranje-nieuw-13.html


Foto: RVD
Margriet opent symposium '75 jaar Blindheidbestrijding in Nederland'


Prinses Margriet was vandaag in Groningen en opende daar het symposium ’75 jaar Blindheidbestrijding in Nederland’ De vereniging van de Voorkoming van Blindheid – ANVVB- bestaat namelijk 75 jaar. Fotoserie: KLIK

4 opmerkingen:

  1. GRavin luana van harte gefeliciteerd en hopende krijg je veel cadeautjes, knuffels, visite en taart. Geniet ervan samen met je ouders, zusje en vriendjes en vriendinnetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd lieve Luana! Vraag je ouders om een leuke foto op het bedankkaartje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Hopelijk zien we ze binnenkort weer eens :)

    BeantwoordenVerwijderen