Oranje nieuws - 19 & 20 december 2008 | De Oranjes

zondag 21 december 2008

Oranje nieuws - 19 & 20 december 2008

Koninklijke aanwezigheid op Groot Kerstcircus Den Haag


Zaterdagmiddag bezochten Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prins Friso , prinses Mabel en de kinderen: Amalia, Alexia, Ariane, Luana en Zaria het Groot Kerstcircus op het Malieveld in Den Haag.
Exotische dieren die allerlei kunsten uithaalden, acrobaten en veel meer kwam er voorbij in de show die de Koninklijke familie op uitnodiging van de Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis stichting.

In de pauze werd buiten de circustent de loopkooi voor de leeuwen aangelegd, die na de pauze zouden optreden. Amalia- die helemaal weg is van leeuwen- wilde dus het liefst blijven kijken en riep:”Ik wil hier blijven kijken als ze voorbij komen!” Toen de pauze voorbij was zei haar moeder tegen haar dat in de tent toch echt alles beter te zien is, dat geloofde Amalia en volgde daarna vrolijk haar moeder naar het 2e gedeelte van de circusvoorstelling.


Na afloop kregen de prinsesjes en de gravinnetjes allemaal een kerstbeertje die een mitella aan had. Foto: KLIKPieter neemt ‘samen slimmer, samen sterker’ in ontvangst


Dsc Prof.mr. Pieter van Vollenhoven nam vrijdag de handreiking ‘samen slimmer, samen sterker’ in ontvangst.
Stichting Impact bood hem die aan in Amersfoort. Stichting Impact biedt slachtoffers van rampen een praktische handleiding voor het opzetten, in stand houden en afbouwen van een belangenvereniging of lotgenotengroep. De handleiding behandelt praktische zaken en geeft valkuilen weer bij het opzetten van een belangenvereniging, gebaseerd op interviews met verschillende partijen.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat de koningin daar met 5 kleinkinderen was! Ik hoop dat er nog foto's van Luana en Zaria te vinden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien morgen in de telegraaf wel foto´s, zo ja dan zal ik dat melden, wij hebben die krant, of heb je hem zelf ook??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto zeg. Jammer dat er maar eentje is, ik ben idd erg nieuwsgierig naar foto's van de gravinnetjes en de andere prinsesjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg naar het circus! Wat is Ariane toch een leuk meisje :)

  BeantwoordenVerwijderen