Oranje nieuws - 23 december 2008 | De Oranjes

dinsdag 23 december 2008

Oranje nieuws - 23 december 2008

Tjalling 33 jaar


Tjalling_33_jaar Zo net voor de kerst viert Tjalling – die sinds mei 2008 officieel echtgenoot van prinses Margarita is- zijn 33e verjaardag.
Tevreden kan hij terugkijken op een jaar waarin hij ineens bij de Oranje familie is gaan horen. Tijdens het verjaardagsfeest in Carré van Koningin Beatrix en Prinses Margriet – 1 februari 2008- maakte hij zijn ‘intrede’ door gearmd met Margarita uit de rondvaartboot te stappen en als een echte ‘prins’ mee naar binnen te treden.
Niet veel later werd bekend dat het stel een 1e kind verwachtte en ging trouwen in mei. deze mooie huwelijksdag werd bekroond met de geboorte van hun dochter Julia op 3 september. Nu woont het stel al enkele maanden in Amsterdam, waar ze een gelukkig en buiten de publiciteit leven willen lijden.
Tjalling, van harte gefeliciteerd!
(Foto: feest Margriet en Beatrix, door: Marieke http://royalfotograaf.web-log.nl/ )Nog veel meer zangtalent op tafel van Margriet en Pieter!
Zeer muzikaal Koperen huwelijksfeest


Tijdens het Koperen huwelijksfeest van prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven gaf het stel zelf enkele optredens die nu anno 2008 ineens allemaal boven water lijken te komen.
In oktober was de ‘loo show’ al te horen: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/10/oranje-nieuws-9.html 


Gisterenavond publiceerde de website royalty-online (website van het tijdschrift royalty) nog enkele nummers gezongen door Margriet en Pieter:
http://nl.youtube.com/watch?v=dgugS2-xKwE
en
http://nl.youtube.com/watch?v=Sz5yQ-hCzRIPieter slaat eigen munt!


Pieter van Vollenhoven sloeg vandaag een munt met een foto van zichzelf! Dat gebeurde bij de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht. Met de uitreiking van de penning aan de vrijwillige politie in 2008 wordt het belang en de inzet van de vrijwillige politie voor de samenleving onderstreept. Voor 2009 en de daarop volgende jaren zal een commissie beoordelen naar aanleiding van voordrachten wie in aanmerking komt voor de “Prof.mr. Pieter van Vollenhoven Penning”. De heer Van Vollenhoven is Erevoorzitter Landelijke Organisatie van Politie Vrijwilligers


Fotolinks: Toekijken hoe de munt/penning waarheid wordt Pieter is blij met de munt Duidelijke foto van de muntPrinselijk paar bezoekt Anouk


Gisterenavond trad zangeres Anouk op in de Heineken Music Hall. Op het VIP-balkon zaten niemand minder dan kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima. Hun mening over het concert vond achter kleedkamerdeuren plaats, waar ze de zangeres bezochten. Iets wat lang niet iedereen mag. Wat zou het favoriete nummer zijn van de prins en prinses? We zullen het misschien wel nooit te weten komen..

10 opmerkingen:

 1. Hele mooie opnames die ik nog niet kende; heb er mer plezier naar geluisterd en zal dit nog weleens vaker doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, Tjalling! Ik wist helemaal niet wanneer Tjalling jarig was :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Hartelijke felicitaties aan Tjalling!
  En voor Vivian; een heel fijne Kerst toegewenst en een heel goed en gezond 2009 toegewenst! En dat je nog maar met veel plezier deze mooie website mag onderhouden.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk deze filmpjes! Tjalling gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjalling, van harte gefeliciteerd. En een fijne dag toegewenst met uw gezin en familie.
  Vivian, hele goede feestdagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prof.mr Pieter & Prinses Magriet kunnen goed zingen zeg!
  Gefeliciteerd Tjaling, geniet maar van je kindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Tjalling, Leuke filmpjes en foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk heeft Tjalling met zijn margarita en julia een fijne dag gehad! Ik hoop dat we hen binnenkort weer eens zien!!

  BeantwoordenVerwijderen