Koningin Máxima bezoekt Marokko - II | De Oranjes

dinsdag 21 maart 2023

Koningin Máxima bezoekt Marokko - II

Net als gisteren zat Koningin Máxima vandaag ook in de donkergroene Mercedes-Benz 600 - de auto die al diverse keren is gebruikt om royals die een bezoek brachten aan Marokko in te vervoeren. De eerste stop vandaag was bij de AXAS bank in Casablanca.
Ook voor het bezoek aan de bank droeg Máxima een jurk met een knipoog naar de Marokkaanse kledingstijl. Ze droeg de Valentino jurk al eens eerder op de foto die in 2018 werd gemaakt toen Prinses Beatrix met haar kinderen en kleinkinderen op de foto ging. Om haar pols draagt de Koningin vandaag een Marokkaanse bangle armband. De ketting is volgens modekoninginmaxima.nl ook Marokkaans.
Op de AXAS bank sprak Máxima met financiële instellingen en non-profitorganisaties over wat er tot nu toe is bereikt en wat er gedaan kan worden om nog meer mensen te laten aansluiten bij veilige en betaalbare digitale financiële diensten.
Vanmiddag bezocht Koningin Máxima de historische straatjes van Rabat, de hoofdstad van Marokko. Máxima bezocht onder andere een overdekt winkelcentrum waar tapijten,kleding en tassen verkocht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten