Koningin Máxima geeft startsein voor Week van het geld 2019 | De Oranjes

maandag 25 maart 2019

Koningin Máxima geeft startsein voor Week van het geld 2019

Koningin Máxima opende vanochtend in het Rat Verlegh Stadion in Breda de negende editie van de Week van het geld. De Week van het geld heeft dit jaar als thema ‘Ben jij een held met je geld?’


Tijdens de Week van het geld worden er op basisscholen in heel Nederland ruim 5.000 gastlessen en workshops gegeven over omgaan met geld. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil platform Wijzer in geldzaken basisscholieren voorbereiden op financiële zelfstandigheid in de toekomst. Koningin Máxima opende de Week van het geld waarna basisscholieren met elkaar in debat gingen over omgaan met geld.
Foto's: Jacobien, Koninklijke foto's

Ook woonde Koningin Máxima enkele gastlessen bij en sprak zij met vertegenwoordigers van de gemeente Breda, voetbalclub NAC Breda en leerlingen van de NACADEMY over het stimuleren van financiële vaardigheden op lokaal niveau.

2 opmerkingen:

  1. Ze zag er goed uit en zeker na de ingreep. En volgens RTL boulevard was ze geholpen aan haar teen; oo andere sites foto's gezien dat ze geen hoge hakken drieg; dus dit kan weleens waar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen