NL Doet: Prinsen en Prinsessen maken muziekinstrumenten schoon | De Oranjes

vrijdag 15 maart 2019

NL Doet: Prinsen en Prinsessen maken muziekinstrumenten schoon

Prinses Beatrix en Prins Constantijn hebben samen met Prins Bernhard en Prinses Annette vandaag deelgenomen aan NLdoet. Prinses Beatrix, Prins Constantijn, Prins Bernhard en Prinses Annette hielpen mee met het sorteren en schoonmaken van muziekinstrumenten bij het magazijn van Stichting Instrumentendepot Leerorkest in Huizen.


Tijdens NLdoet, dat dit jaar op 15 en 16 maart plaatsvindt, zetten honderdduizenden Nederlanders zich belangeloos in voor anderen. In heel het land worden ruim 8.000 activiteiten georganiseerd waarbij iedereen kan aansluiten. Op deze manier kunnen mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met vrijwilligerswerk en ervaren hoe leuk het is om iets voor een ander te doen. Stichting Instrumentendepot Leerorkest zorgt ervoor dat ieder kind in Nederland de kans krijgt een instrument te leren bespelen. Zij geven instrumenten in bruikleen, zodat de aanschaf van een duur instrument geen obstakel hoeft te vormen. Tijdens de NLdoet-activiteit in Huizen zijn gedoneerde instrumenten opgeknapt en gereedgemaakt, zodat kinderen ze kunnen leren bespelen.

1 opmerking:

  1. "Ha tante Trix!" Superleuk die begroeting van prinses Annette en prins Bernhard. Heb ik even 2 x gekeken. Prinses Beatrix is ook een harde werker. Zeker weten.

    BeantwoordenVerwijderen