Prinsessen Amalia en Alexia vieren lustrum Gymnasium Sorghvliet | De Oranjes

woensdag 14 november 2018

Prinsessen Amalia en Alexia vieren lustrum Gymnasium Sorghvliet

Gymnasium Sorghvliet, de school van de prinsessen Amalia en Alexia, viert deze week een feestje vanwege het 110-jarig bestaan.
Foto: Erwin Olaf
Vandaag t/m vrijdag is er even geen les voor de prinsessen, maar wordt er feestgevierd op school. Vanochtend werd gestart met een lustrumontbijt voor alle klassen. Daarna was er een feestelijke opening in de Antonius Abt Kerk, zo'n twintig minuten lopen vanaf Gymnasium Sorghvliet. Terwijl Alexia met haar klas vervolgens deelnam een een Vossenjacht, stond er voor Amalia Urban Arts workshops en voorstellingen op het programma.

Morgen wordt het feest voortgezet met een sportdag. Verder zijn er op vrijdag lezingen en workshops over duurzaamheid, is er een foodtruckfestival, er wordt er weer gesport door middel van een triatlon. Vrijdagavond wordt het lustrum afgesloten met een feest in discotheek de Westwood. Een blik van de prinsessen opvangen zal voor omwonenden moeilijk zijn, aangezien ze verkleed zijn als hippies..

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je dit voor ons hebt uitgezocht en op je site hebt gezet.Ik wens de kinderen van het Gymnasium dan ook heel veel plezier deze week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijf het toch jammer vinden dat er niet stiekem een paar foto's opduiken.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, dat zou leuk zijn een paar foto's, maar dat zullen we moeten dromen denk ik zo maar.

    BeantwoordenVerwijderen