Koningin Máxima bij vrijwilligersdag 10-jarig bestaan hulplijn 113 | De Oranjes

vrijdag 2 november 2018

Koningin Máxima bij vrijwilligersdag 10-jarig bestaan hulplijn 113

Koningin Máxima was vanmiddag in Amsterdam aanwezig bij de vrijwilligersdag ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van stichting 113. De landelijke organisatie met de hulplijn staat mensen bij die ernstig depressief zijn.
Embed from Getty Images


Tijdens de vrijwilligersdag kwamen vrijwilligers en medewerkers samen om over hun werk te spreken, stil te staan bij ontwikkelingen en training te volgen. Ook werd de ‘113 Vraag Maar’ app gelanceerd. De app leert naasten en betrokkenen op een eenvoudige manier hoe je een gesprek kunt voeren met iemand die niet meer tevreden is met zijn/haar leven. Koningin Máxima was aanwezig bij de lancering van de app, sprak met vrijwilligers, medewerkers en trainers over hun werk en bezocht het callcenter waar vrijwilligers en stagiairs de telefoon- en chatgesprekken voeren.
Embed from Getty ImagesEmbed from Getty ImagesEmbed from Getty ImagesEmbed from Getty ImagesEmbed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

1 opmerking:

  1. Misschien komt het door het zware onderwerp of zou het toch haar gezondheid zijn, ik vind de koningin er erg vermoeid uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen