Prinses Gloria gedoopt | De Oranjes

zaterdag 17 september 2016

Prinses Gloria gedoopt

Vanmiddag is Prinses Gloria, de tweede dochter van Prins Jaime en Prinses Viktória gedoopt in Apeldoorn.De besloten doopdienst vond plaats in dezelfde kerk waar Jaime en Viktória ook getrouwd zijn in 2013. Net als toen werd de dienst ook weer voorgegaan door pater Tjeerd Jansen. Hoewel het een besloten familiefeest was, kregen omwonenden wel een deel van de Koninklijke familie te zien. Onder de aanwezigen was ook het Koninklijk gezin. Op enkele foto's zijn wat familieleden te zien die net uit de bus stappen. Zo is te zien dat Prinses Alexia weer gebruik maakt van krukken na haar operatie.

Gloria Irene, die op 9 mei in Rome geboren werd, droeg een doopjurk met stof uit haar moeder's trouwjurk en sluier. Peetouders van Prinses Gloria zijn tante Prinses Carolina, mevrouw Barbara Buhlmann, de heer Pim Kraan en de heer Daniel Povel. Na afloop werden drie officiële foto's gepubliceerd.

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's, maar vooral mooi dat wij er toch iets van meekregen, ook qal zijn het dan maar 3 officiele foto's. Van de doop van Xavier Brenninckmeyer is er niets vrijgegeven, terwijl dat wel het geval was bij hun dochtertje. Kortom; we moeten blij zijn met deze foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat een schatje!!! Toch leuk dat we foto's zien, bij Xavier helaas niet..

    BeantwoordenVerwijderen