De playbackshows van Prinses Alexia | De Oranjes

vrijdag 2 september 2016

De playbackshows van Prinses Alexia

De Prinses van Oranje en Prinses Alexia zijn grote fans van de app waarmee je liedjes e.d. kunt playbacken. Waarschijnlijk hebben ze tips gekregen van hun neefje Claus en nichtjes Eloise en Leonore, die een heleboel volgers hebben. De twee prinsessen hebben allebei een afgeschermd account, maar van Alexia zijn wel twee leuke 'duetten' te vinden. De recentste nam ze op met Prins Christian van Denemarken.De bedoeling van de app is dat je een bestaand liedje of filmfragment playbackt. Een creatieve vereiste is dat je veel handgebaren gebruikt om de tekst uit te beelden. Voor Prinses Alexia schijnt dat absoluut geen probleem te zijn. Op het account van Prins Christian (die niet is afgeschermd) is een recente video te zien waar de prins en prinses samen de monsters Terri & Terry Perry (van Disney) nadoen. De twee bekvechtende broers zitten in de film aan elkaar vast, maar zo close besloten Christian en Alexia het nou ook weer niet te maken. Daardoor zag Prinses Isabella (Christian's zusje) kans om vanachter de bank te verschijnen en ook op de videoclip te staan. Alexia nam eerder al eens een duet op met haar neefje Claus die, net als zijn zussen, heel actief is met de app. Op de melodie van een liedje, pakte Prinses Alexia een fruitschaal, waarna ze samen met haar neef deed alsof ze een tros druiven ging eten.

Ook Koningin Máxima heeft inmiddels een account gemaakt, maar ook dat is afgeschermd. Mede om die reden heeft ze op de app slechts maar twee 'fans': haar eigen dochters.

13 opmerkingen:

 1. Hoe heet die app eigenlijk? Leuk dat jij altijd van dit soort dingen weet te vinden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik durf niet direct te linken voor de zekerheid, maar ik zeg 't wel even via mail :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief als je die mij ook doorstuurt.
  Nieuwsgierig en zo. Vast dank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wil je mij dan een mailtje sturen? Ik weet je emailadres namelijk niet :) Ps. Ik heb inmiddels ook het account van Koningin Máxima gevonden (ze zet er niets op hoor, en haar enige 'fans' zijn ook Amalia en Alexia, dus waarschijnlijk heeft ze het alleen gedaan om de filmpjes van haar dochter te bekijken)

   Verwijderen
  2. En die van Eloise, Claus en Leonore zijn dus wel openbaar.

   Verwijderen
  3. Je krijgt zo ook een kijkje in hun huis/slaapkamers. Leonore is duidelijk helemaal fan van pinguins :)

   Verwijderen
 4. Interessant dat die blijkbaar contact hebben. Wel logisch, eigenlijk, prinsen uit andere vorstenhuizen zijn zo'n beetje de enige leeftijdsgenoten die in dezelfde situatie zitten. Máxima en Mary hangen ook vaak samen rond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben hard op zoek, maar heb de app nog niet kunnen vinden. Kan je een klein tipje van de sluier lichten?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. even testen... is dit nieuw? " reactie geplaats na goedkeuring?"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt wel weer heel erg grappig, ik zou het best willen zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal iedereen die een mailtje had gestuurd vandaag antwoord geven! Excuses dat het zo lang duurde!

  BeantwoordenVerwijderen