Prinsessen weer naar school | De Oranjes

maandag 22 augustus 2016

Prinsessen weer naar school

De scholen in midden Nederland beginnen weer vandaag. Ook voor de Prinses van Oranje, Prinses Alexia, en Prinses Ariane is de vakantie dus afgelopen en begint een nieuw schooljaar.
               Waarschijnlijk zien ze er vandaag niet zo vrolijk uit als op bovenstaande foto.. 

De Prinses van Oranje gaat naar de tweede klas van het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, terwijl haar zusje Alexia aan haar laatste schooljaar van de Bloemcampschool begint. Prinses Ariane start in groep 6. Ook voor hun nichtjes en neefje uit Den Haag (Eloise, Claus en Leonore) is de vakantie voorbij. Gravin Eloise gaat al weer naar de derde klas van het Maerlant Lyceum, Graaf Claus begint in de eerste klas van het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum, waar ook zijn vader en ooms naartoe gingen. Gravin Leonore start in groep 7.

4 opmerkingen:

 1. Leuk logje heb je er van gemaakt, dat de scholen weer zijn begonnen, althans voor Midden Nederland, Wij in het zuyiden hebben nog 2 weken. Succes voor iedereen die vandaag weer begint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha :) wie weet hebben ze er wel zoveel zin in dat ze toch blij hebben gekeken gisteren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is princes Ariane blijven zitten op de basisschool? Met 10 verwacht je toch dat ze naar groep 7 gaat ipv 6. Mijn zoon van 8 gaat namelijk ook naar groep 6

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze gaat uiteraard ook naar groep 7 maar jij bent in dit geval 'blijven zitten' op een artikel uit 2016! :)

   Verwijderen