Koningin Máxima bezoekt Pakistan - IV | De Oranjes

donderdag 11 februari 2016

Koningin Máxima bezoekt Pakistan - IV

Op de slotdag van haar bezoek aan Pakistan had Koningin Máxima onder andere een ontmoeting met president Mamnoon Hussain. 


De president ontving de Koningin in het residentiële paleis in Islamabad. Verder sprak de Koningin met de minister van Financiën, de heer Ishaq Dar. Dit ministerie speelt een belangrijke rol in de uitvoering van de nationale strategie voor inclusieve financiering. Daarnaast waren er diverse rondetafelgesprekken met vertegenwoordigers van internationale organisaties, financiële organisaties, telecombedrijven en microfinancieringsinstellingen over hun rol in het proces om de toegang tot financiële diensten te verbeteren. Bij de National Database and Registration Authority (NADRA) kreeg ze mappen met ID-kaarten te zien. Voordat ze het vliegtuig instapte zei ze 'met grote voldoening' te vertrekken. “Het was de eerste keer dat iedereen bij elkaar kwam”, vertelde ze. Maar afspraken maken was niet genoeg. Nu komt het aan op de uitvoering, benadrukte de Koningin tijdens het persgesprek. Zelf zou ze de vinger aan de pols houden en er is afgesproken dat er regelmatig verslag wordt gedaan van de vorderingen.

Kleding
Koningin Máxima droeg de outfit (groene blouse en groen leren rok) die ze eerder tijdens de nieuwjaarsontvangst dit jaar droeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten