Prinses van Oranje vertrekt naar Gymnasium Sorghvliet | De Oranjes

maandag 24 augustus 2015

Prinses van Oranje vertrekt naar Gymnasium Sorghvliet

Koning Willem-Alexander heeft vanochtend een foto en een video gemaakt van zijn dochter. De prinses zwaait nog even voordat ze op haar fiets het terrein van Villa Eikenhorst verlaat.
Wat natuurlijk niet te zien is, is dat Amalia aan het einde van het terrein achtervolgt wordt door twee beveiligers. Verder zal de prinses een 'gewone leerling' zijn die vandaag alleen nog maar boeken hoeft op te halen. Morgen volgt er een introductiedag, en aansluitend een brugklaskamp in Soest.

Lees hier nog eens over Amalia's periode op de Bloemcampschool.

Kleding
De Prinses van Oranje droeg een strakke spijkerbroek met daarop een wit shirt met sterretjes en een grijs vest. Haar roze nike schoenen draagt ze regelmatig, zoals tijdens de meivakantie. In het roze krat voorop haar fiets is nog net haar eastpak rugzak met bloemenprint te zien.

5 opmerkingen:

 1. Wat mooi dat de Koning deze video heeft gemaakt en ons mee heeft laten genieten. Hopende krijgt ze voldoende "rust" en wordt ze niet opgejaagd door de pers. Want als ze dit niet doen, zullen we best nog een keer meer een video krijgen of wel misschien foto's; dus geef de prinses de ruimte, want met altijd 2 beveiligers in de buurt is dit voor haar ook niet echt vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto,nu wachten op foto Eloise verhuizen-nieuwe school,best spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is ze groot zo opeens! Erg leuk dat de koning het op deze manier heeft opgelost om deze bijzondere eerste schooldag toch te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon een leuke tiener die net als die van mij best zenuwachtig zal zijn geweest. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen