Broek(en)mysterie opgelost | De Oranjes

dinsdag 4 augustus 2015

Broek(en)mysterie opgelost

Vooral na een fotosessie worden de outfits van het Koninklijk gezin vaak onder de loep gelegd, maar de kleding van Amalia en haar zusjes op 10 juli werd door geen enkel tijdschrift of website herkend. Tot nu.
Foto:© Robin Utrecht/RVD
Sissy-Boy
Sinds een paar maanden wordt er onder ieder nieuwsartikel op deze website vermeld wat de Oranjes droegen (ook al is dat gewoon te zien) Aanleiding is dat men dit als wens in de enquête benoemde. Indien ik kan vinden waar het betreffende kledingstuk vandaan komt, vermeld ik dat er ook bij. Kortom: Ik ben meer op de kleding van de Oranjes gefocust dan ooit tevoren. De luchtige broeken met opvallende prints die de prinsessen op 10 juli droegen kon ik werkelijk nergens terugvinden. De printjes zijn blijkbaar wél in m'n hoofd blijven plakken, want toen ik vandaag in tijdschrift Flair bladerde zag ik daar iemand in staan met een jurk wat dezelfde print heeft als Amalia's broek. Zoals dat altijd bij dit soort reportages gaat, stond de herkomst van de jurk netjes in het blad vermeld. Op sissy-boy.com kwam ik al snel de broek 'bodhi grafisch' tegen. Bij inzoomen op de foto's van de fotosessie is het Sissy-Boy merk zelfs ook in Amalia's shirt te zien.

Het ligt in de verwachting dat ook de broeken van Prinses Alexia en Prinses Ariane uit deze webshop komen. Helaas zijn die, voor de liefhebber, niet meer verkrijgbaar. Om toch nog een beetje een 'Alexia Sissy-Boy outfit' te scoren, zijn deze Sissy-Boy kommen een goed alternatief.

4 opmerkingen:

  1. Zo goed gedaan! Ik dacht dat je een artikel over het gebit van... had geplaatst? maar ik kan hem niet meer terug vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alsjeblieft: http://www.deoranjes.nl/2014/06/het-koninklijke-gebit.html Het artikel komt uit 2014 en is te vinden onder 'extra'.

      Verwijderen