Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij galapremière Salzburger Festspiele 2015 | De Oranjes

maandag 10 augustus 2015

Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij galapremière Salzburger Festspiele 2015

Net als vorig jaar woonden Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven vanavond de galapremière bij van de Salzburger Festspiele. 

De Salzburger Festspiele vinden elk jaar in de zomer plaats in de Oostenrijkse stad. In theaters zijn meer dan tweehonderd concerten, opera’s en toneelvoorstellingen te zien. Tijdens de 95e editie van het festival, dat nog tot 31 augustus duurt, bekeken meneer en mevrouw van Vollenhoven de voorstelling 'Leonore ou L'amour', met bekende klanken van Ludwig van Beethoven (1770-1827)  Libretto van Joseph Sonnleithner (1766-1835), Stephan von Breuning (1774-1827) en Georg Friedrich Treitschke (1776-1842). Regelmatig wonen Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven het Oostenrijkse festival in de zomer bij. Als het uitkomt. En dat kwam het dit jaar, want de verre vakantie van Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven is net achter de rug. Vorige maand twitterde Pieter van Vollenhoven een foto vanaf zijn vakantiebestemming, de Malediven. De begeleidende tekst: 'Dit is nu tijdelijk mijn uitzicht, of maakt u dat jaloers?' leverde zowel positieve als negatieve reacties op.


Kleding
Prinses Margriet droeg een lange jurk in tijgerprint. Prof.mr. Pieter van Vollenhoven was gekleed in galakostuum.

2 opmerkingen:

  1. leuk, die 2 in Salzburg...! Heeft iemand fotos van prinses Beatrix en het EUYO in Congressgebouw Amsterdam op 13.08.? Eigenlijk een vaste prik aan het eind van de vakantie voor de prinses , maar lag misschien een beetje te dicht bij datum overlijden Friso???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit jaar was ze niet aanwezig. Denk niet dat datum Friso meegespeeld heeft, want andere jaren kwam ze ook, ook als de datum rond 12 augustus was..

      Verwijderen