Koningin Máxima bezoekt Talentcoach | De Oranjes

vrijdag 28 augustus 2015

Koningin Máxima bezoekt Talentcoach

De zongebruinde Koningin Máxima bracht vandaag een verrassingsbezoek aan Talentcoach van het Oranje Fonds. De stichting helpt kwetsbare mensen met behulp van een coach. 
Foto:© Bart Homburg/Oranje Fonds

Foto:© Bart Homburg/Oranje Fonds
Nu het seizoen van Koninklijke werkbezoeken weer begonnen is, ontbreken de onaangekondigde bezoeken aan bijvoorbeeld een project van het Oranje Fonds ook niet. De Koningin  bracht vanochtend een bezoek aan Stichting Talentcoach in Den Haag. Het project neemt deel aan het groeiprogramma van het Oranje Fonds en heeft als doel zelfvertrouwen te vergroten en stappen te zetten in de maatschappij. De organisatie koppelt hoog opgeleide professionals uit het bedrijfsleven aan kwetsbare stadsgenoten. Met een roze koek en een grote kop koffie hoorde Koningin Máxima de verhalen aan van de coaches en deelnemers. Er werd gesproken over de grote betekenis van het project in hun leven. Ook sprak Máxima met een aantal bedrijven die samenwerken met Talentcoach.

Ze arriveerde in stilte, en kon ook weer in stilte vertrekken. Een voorbijganger fietste zelfs zonder enig besef langs de Koningin.

Kleding
De Koningin was weer gekleed in de gekleurde jurk van Spijkers en Spijkers. De jurk droeg ze al eens tijdens de opening van het Máximapark in Utrecht, op 5 juli 2013. Ze droeg er opvallende gele oorbellen en sandalen bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten