KIJK LIVE: Bekendmaking programma Koningsdag 2014 | De Oranjes

donderdag 3 april 2014

KIJK LIVE: Bekendmaking programma Koningsdag 2014

Vanaf 14.00 uur via deze livestream.

4 opmerkingen:

 1. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Beatrix, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Prinses Margriet, Prof.mr. Pieter van Vollenhoven, Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, Prins Floris en Prinses Aimée zijn aanwezig werd er verteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En in 2015... ben heel benieuwd wat dan de plannen zijn... Het zou me niets verbazen als er o.a. een ´tuinfeest´ komt bij Paleis Huis ten Bosch. Net zoals ze in Engeland ook wel doen. Voor beveiliging misschien ook beter te doen. En kan je ´op verjaardagsvisite´ bij de Koning. Misschien gecombineerd met een verrassingsbezoek aan een plaats waar Koningsdag gevierd wordt. Al vraag ik me af of die feestelijke activiteiten dan niet zouden ´versloffen´. De kans op een spontaan bezoek van de koninklijke familie zou mogelijk een stimulans kunnen zijn om dit te blijven doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook heel benieuwd ja hoe er vanaf 2015 Koningsdag gevierd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of misschien gaan de Koningspelen naar 27 april? Want dat vind ik nu wel dubbel. Vaak werden er nu in het land op Koninginnedag ook sportieve activiteiten gedaan. En nu heb je dit op vrijdag voor de vakantie en op Koningsdag. Ergens las ik dat misschien het Oranje Fonds mogelijk een grotere rol gaat spelen bij Koningsdag... Ben benieuwd. Wat het worden gaat zal na/op 26 april wel bekend gemaakt worden denk ik. Afwachten. Niet dat ik ooit veel mee kreeg van Koninginnedag want werk dan altijd. Wat ik mee kreeg was op Koninginnedag met bezoek aan Apeldoorn. Ik moest een ambulance bestellen voor iemand en hoorde op achtergrond bij centrale ´rumoer´ / Apeldoorn / etc. Bleek dus achteraf dat aanslag in Apeldoorn net had plaatsgevonden.

   Verwijderen