Koninklijke Bioscoop: Koninginnedag 1976 | De Oranjes

zaterdag 13 oktober 2012

Koninklijke Bioscoop: Koninginnedag 1976

De tweeling Prinses Margarita en Prins Jaime vieren vandaag hun 40e verjaardag. Als kinderen stonden ze jaarlijks op het bordes van Paleis Soestdijk. In onderstaande video is onder andere te zien hoe Margarita mee danst met de majorettes.
- Video duurt 2 minuten en 39 seconden.

5 opmerkingen:

 1. Allereerst wil ik prinses Margarita en prins Jaime van harte feliciteren met hun 40e verjaardag. hopende in goede gezondheid en dat dit altijd zo mag blijven.
  Een geweldig mooi filmpje; ik heb er weer met plezier naar gekeken. Wat waren dat toen mooie tijden op Soestdijk met Koninginnedag. Alle kinderen en kleinkinderen te zien, maar ook zien opgroeien. Niet dat het hedendaagse Koninginnedag feest niet mooi is; vieren met de bevolking. Maar ja, ik kan dan van de oude stempel zijn, die koninginnedagen op soestdijk daar keek ik elk jaar weer echt naar uit.

  En wat betreft het filmpje, leuk dat huppel Geweldig leuk om weer eens terug te zien.tje in het begin van de koningin en Margarita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent niet van de oude stempel hoor, haha ;) Soestdijk defilés blijven gewoon leuk. Voor jong en oud :)

   Ik geniet ook nog van dit soort beelden. Terwijl ik destijds niet eens bestond.

   Verwijderen
 2. Jeffrey, zoon van Anja13 oktober 2012 om 09:55

  Ook ik wil ze beide feliciteren en ook ik heb met plezier naar het filmpje gekeken. Ik ben dan niet van de oude stempel zoals mijn moeder dat is, maar ik ben op paleis Soestdijk geweest en wat mamma mij ervan vertelde en na het zien van dit filmpje, lijkt me dat erg leuk te zijn geweest ieder jaar.

  Vivian, succes met je mooie site en groetjes van Jeffrey, zoon van Anja

  BeantwoordenVerwijderen