MONACO: Andrea Casiraghi gaat trouwen | De Oranjes

maandag 2 juli 2012

MONACO: Andrea Casiraghi gaat trouwen

Vandaag (2 juli) is het precies een jaar geleden dat Prins Albert van Monaco met zijn Charlene trouwde. Zijn neef Andrea (28 jaar) schijnt ook trouwplannen te hebben, en die werden op deze bijzondere dag naar buiten gebracht.

Andrea Albert Pierre Casiraghi is de oudste zoon van Prinses Caroline van Monaco en Stefano Casiraghi die in 1990 om het leven kwam bij een ongeluk tijdens een speedboatrace. Andrea groeide voornamelijk op in Frankrijk en is al door verschillende bladen bestempeld als ‘knappe man’. Mochten Albert en Charlene nooit kinderen krijgen dan blijft hij na zijn moeder de nummer 2 in lijn van Monegaskische troonopvolging en bestaat er dus kans dat hij ooit vorst van Monaco wordt met zijn toekomstige vrouw..

Zijn vriendin – Tatiana Santo Domingo – kent hij al jaren. De liefde blijkt nu zo serieus dat het stel via het paleis besloten heeft hun trouwplannen voor 2013 bekend te maken. Tatiana komt overigens ook niet uit een arme familie. Ze is de dochter van wijlen Julio Mario Santo Domingo Jr. die gezien werd als een van de rijkste mannen van Colombia.

Foto: © PPE, http://www.ppe-agency.com/   

4 opmerkingen:

 1. Geweldig mooi nieuws, iets om op te verheugen voor 2013. Gefeliciteerd beide met dit heugelijke nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb tegenwoordig vaak ruzie als ik een reactie wil plaatsen. Iedere keer gaat de pagina een eind naar onderen of weer te ver naar boven.. Maar het is nu weer gelukt. Mooi stukje heb je geschreven en ik ben benieuwd! Andrea is op zich inderdaad wel een aantrekkelijke prins.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat probleem heb ik ook Jenny, maar dan gewoon met de muis een keer klikken en het probleem dat de pagina "scrolt" als het ware is dan voorbij.

  Probeer het maar eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk nieuws, GEFELICITEERD!

  BeantwoordenVerwijderen