`T wordt te veel.. | De Oranjes

woensdag 26 september 2007

`T wordt te veel..

Hoi allemaal,


Zal niet snel mijn plannen schrappen.., Maar nu ga ik het dan toch doen. Het thema van september ‘Feest met de Oranjes’ heeft nu nog 2 delen te gaan, die verplaats ik naar oktober.Komt er dan in oktober geen thema? Nee.., Dat was ik tot op de dag van vandaag wel van plan. Had namelijk het idee een thema te beginnen over het Staatsbezoek aan India en van Duitsland in de jaren ´80. (omdat die deze maand recent ‘herhaald’ worden) Maar de Oranje agenda zit zó vol! Ben soms een beetje té perfectionistisch, dus ik hou absoluut niet van afgeraffelde en onvolledige logjes. Vandaar mijn besluit. Ik kan nu mijn tijd beter besteden aan de actuele dingen die komen, afgezien van het dagelijkse Oranje nieuws zullen deze onderwerpen als rode draad door oktober zweven:
Prins    Floris en Prinses Aimée verwachten deze maand hun eerste kind


2-4 oktober Officieel bezoek aan Slovenië door Willem-Alexander & Máxima


‘Terugblik-special’ 5 jaar na het overlijden van Prins Claus -6 oktober


Staatsbezoek Duitsland aan Nederland, 8 - 10 oktober


Feest met de Oranjes (deel 5)


Doop Prinses Ariane in Kloosterkerk in Den Haag, 20 oktober


Staatsbezoek aan India van 24 tot en met 27 oktober


Officieel bezoek aan Bhutan van 28 tot en met 30 oktober
Feest met de Oranjes (deel 6)Meer mededelingen etc. in de oktober brief -1 oktober a.s.Prinses Maxima bezoekt Werelddovendag 2007


Prinses Máxima heeft zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan Werelddovendag 2007 in Eindhoven. Tijdens de jaarlijkse Werelddovendagen worden wereldwijd feestelijke ontmoetingen georganiseerd voor en door doven. .(foto´s: Niels van Rooij/blik op nieuws)


78 Prins Willem Alexander was zaterdagmiddag in het Groninger Museum voor de opening van de expositie "Het Digitale Paradijs" van Peter Struycken.De Nederlandse Struycken is een veelzijdig kunstenaar. Hij maakte al in 1969 gebruik van de computer om kunst te maken en houdt zich bezig met systematisch onderzoek naar kleuren en vormen. Struycken ziet de kleur grijs als centrum, waarvandaan allerlei kleuren uitwaaieren. Als het centrum van een cycloon, waar het altijd stil is.

De kleuren op de muren en vloeren van het Groninger Museum en het nieuwe Martini Ziekenhuis zijn ook van de hand van Struycken.De expositie is tot en met 2 december te zien.


(Bron: RTV Noord,
foto: RTVnoord)

8 opmerkingen:

 1. Doe maar rustig aan, ik vindt allemaal thema leuk en ook leuk gescheidenis thema.
  Klein vraagje, ik wou valentino kijken maar kreeg wel wit beeld, hoe zit dat weetjij dat?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je het zegt. Bij nadere controle bleek dat de link niet werkte:
  Zo misschien wel: http://www.valentino.com/
  Zal het ook nog even in het bijbehorende logje aanpassen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, als het teveel wordt, dan een stapje gas terugnemen; heel verstandig van je en ja de maand oktober wordt inderdaad erg druk met een geboorte, staatsbezoeken, een doop en ja niet te vergeten prins Claus is al 5 jaar niet meer in ons midden en de koningin kan ook niet meer op hem terugvallen.
  Sterkte zowel naar de Koningin toe, maar ook naar jouw Vivian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan het snappen hoor! Er zijn zoveel planningen van de oranjes in Oktober! Nog succes met je site he!! :D Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad verstandig! Veel leuker om volledige logs te zien, en dan wat minder, dan meer logs en n beetje ´afgeraffeld´ ;)
  Heel veel succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groot gelijk, RFV! Je maakt altijd zoveel mooie logs, dus ik kan me voorstellen dat het op een gegeven moment wat veel wordt voor je.
  Volgens jou voorspellingen krijg Aimee volgende week een dochter, maar ik denk zelf dat het 8 oktober een zoon wordt. :-p We zullen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als het je te veel word moet je het idd rustiger aan doen! En dat programma zo te zien... Dat zit ídd heel erg vol!!
  Kan wel wat leuke plaatjes opleveren!! Voor ons is het leuk praten, want wij bekijken ze alleen maar ;) Maar jij moet ze ook opzoeken ed!!
  Zegge, succes met alles en je super site!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen