Royalfanvivian´s oktober-brief | De Oranjes

maandag 1 oktober 2007

Royalfanvivian´s oktober-brief

Hallo allemaal!
Het wordt een drukke maand voor de Oranjes! Morgen beginnen Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima aan hun bezoek aan Slovenië. Vandaag zal er nog een logje komen over het land Slovenië, dit doe ik bij ieder (Staats) bezoek aan een land, zodat we ook een beetje weten wat voor land het is, en wat we kunnen verwachten.
Naast de vele (Staats) bezoeken staat er ook op 20 oktober de doop van Prinses Ariane in de agenda. En niet te vergeten de komst van een nieuw van Vollenhoven kindje deze maand.. Prinses Aimée is aan haar buik te zien hoogzwanger, en ik persoonlijk denk dat ze op 5 oktober, 18.03 uur bevalt van een meisje met de namen: Marie Florine Louise van Vollenhoven. In het dagelijks gebruik wordt zij 'Flora' genoemd…
Oké weer even serieus.., zoals bij de nieuwste Quiz al staat vermeld , kun je in het vervolg de antwoorden opsturen naar royalfanvivian@hotmail.com dit is overzichtelijker voor mij om na te kijken, ik zie dan geen mailtjes over het hoofd, maar ook ben ik van plan alle quizmensen op de hoogte te houden van wanneer de nieuwe quiz op de site staat, en wanneer de inleverdatum bijna nadert, zodat je dat niet iedere keer zelf bij moet gaan houden. Voor andere dingen ontvang ik het liefst alles op vivianvalke@hotmail.com
Dan kan ik nu niet anders dan stoppen met m´n briefje, er is tenslotte niks bijzonders meer te melden. Ik wens alle royalfans en ook niet royalfans (maar die komen hier niet) een leuke maand toe, en veel plezier gewenst bij alle Oranje activiteiten die op het programma staan.
Groetjes, RoyalfanVivian
Ik sluit zoals gewoonlijk af met een foto van de aanvulling aan mijn verzameling in de maand september:
Boeken: Diana een bewogen leven, De zes kleinkinderen van Soestdijk,Tijdschriften: Vorsten, Royalty, Koninklijke post: Brief Prins Laurent (rechts), briefje n.a.v. 60e verjaardag Camilla (2e van rechts), Brief n.a.v. verjaardag prins Felix (midden) kaartje n.a.v. verjaardag prins Gabriel (links) Mokken: Juliana en Bernhard 50 jaar getrouwd, Wilhelmina 40 jaar, en 2 van Beatrix t.g.v. de inhuldiging in 1980.

Aanvullingverzamelingseptember

7 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwt hoe ze gaat heten! Wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook echt benieuwd hoe het kindje gaat heten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo dat je verzameling enzo laat zien! Kan je het nog allemaal kwijt! Ik zit namelijk wel met ruimte gebrek, en is ook zoveel op de markt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben echt heeel benieuwd naar de baby van Aimée en Floris :) En ook natuurlijk naar alle andere oranje-activiteiten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou echt niet weten wanneer Aimee bevalt van een kindje!
  Ik weet ook niet of het een meisje of een jongentje wordt! Ik ben écht heel benieuwd!
  We zullen het binnenkort bij leven en welzijn wel merken! ;)
  Ik ben ook benieuwd naar de foto's van de ( Staats )bezoeken van de prinsen en prinsessen!
  Ook dit zie ik bij leven en welzijn wel.. Op deze leuke site maar natuurlijk ook op andere site's!
  Leuke verzameling Vivian!
  Groetjes!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou het is dus geen 5 oktober 3 minuten over 6 geworden...hihi....
  Ben benieuwd wanneer Aimée bevalt!!
  vandaag??!

  BeantwoordenVerwijderen