Oranje nieuws -3 september 2007 | De Oranjes

maandag 3 september 2007

Oranje nieuws -3 september 2007

Máxima opent De Kamers in Vathorst
1040554 Prinses Máxima opende maandagmiddag 3 september het culturele ontmoetingscentrum De Kamers in Vathorst. Met zilveren kwast en verf gaf zij de aanzet tot de schildering op de lambrisering aan de buitenkant van De Kamers. Deze schildering wordt in de komende tijd onder leiding van twee kunstenaars voltooid door groepen wijkbewoners. Naast de openingshandeling werd de prinses door het gebouw rondgeleid door initiatiefnemers Jos van Oord en Jan van der Meulen
De prinses maakte kennis met de visie achter De Kamers. Zij nam een kijkje in de Eetkamer, de Huiskamer, de Leeskamer, de Bovenkamer en tenslotte in de Theaterkamer, waar zij met 120 genodigden een kort optreden van zangeres Leoni Jansen bijwoonde. Foto's: KLIKPieter-Christiaan huldigt leukste auto jaren ´70
070902leuksteautovandejaren70a1327679_en Pieter Christiaan huldigde afgelopen zondag de leukste auto van jaren ’70 tijdens de Trophy of the Dunes. Meer dan 24.000 mensen brachten afgelopen week hun stem uit op anwb.nl/autoverkiezingen en kozen de Volkswagen Kever als leukste auto van de jaren ’70. De winnende auto maakte een ereronde over het circuit en werd gehuldigd door prins Pieter Christiaan. Deze en volgende week wordt er tijdens de tweede en derde verkiezingsronde gestemd op de leukste auto’s van de jaren ’80 en ’90. , Foto: ANWB) Zijn vrouw Anita bezocht een modeshow van Paul Schulten:Foto's: KLIK(Foto´s: Edwin Janssen, Mario Nap)

7 opmerkingen:

 1. Wat zag Maxima er leuk en zomers uit zeg!
  Echt heel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto´s en hele mooie kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maxima ziet er inderdaad heel mooi uit.Dit is een mooie combinatie en staat haar schitterend.De oorbellen geven iets extra aan de kledij.Ze ziet er heel ontspannen en spontaan uit.(en ze heeft een mooi bruin kleurtje)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke foto's! Máxima zag er leuk uit, dat topje staat haar goed, het maakt haar alleen wel dikker dan ze is! Maar verder echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prinses Maxima zag er lekker zomers uit zeg!
  Hele leuke foto's!
  Ik vind dat Prinses Anita een stuk dikker is geworden!
  Lijkt me wel een aardige prinses!!
  Leuke site! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi wat een leuke foto's! Niks van gehoord, gelezen of gezien!

  BeantwoordenVerwijderen