Oranje nieuws -5 september 2007 | De Oranjes

woensdag 5 september 2007

Oranje nieuws -5 september 2007

Prinses Máxima opent kunstexpositie ‘Ik & de Ander, de Ander &Ik’ Prinses Máxima opende vanochtend in ‘t Spant te Bussum de expositie ‘Ik & de Ander, de Ander & Ik’ van stichting De Open Ankh De deelnemende kunstenaars zijn verbonden aan ateliers van zorgorganisaties die zijn aangesloten bij De Open Ankh. Met deze tentoonstelling viert de organisatie dat zij zich 80 jaar inzet voor kwetsbare mensen.
Met deze verkoopexpositie wil de organisatie het talent laten zien van mensen met een beperking. Binnen het thema ‘Ik & de Ander, de Ander & Ik’ verbeelden de kunstwerken de relatie van de kunstenaar tot zijn omgeving. Uit 180 inzendingen heeft een vakjury de expositie samengesteld. Foto's: KLIK

Prinselijk paar naar Slovenië
Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima brengen van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 oktober een officieel bezoek aan de republiek Slovenië. Zij doen dit op uitnodiging van de president van de republiek Slovenië, Drnovek. Zo deelde de Rijksvoorlichtingsdienst woensdagmorgen mee. Het bezoek staat onder andere in het teken van de economische en culturele betrekkingen tussen beide landen, Europa, jongeren en ondernemersschap

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke foto´s! Ze staat er érg leuk en spontaan op en mooie kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's ik vind Máximas kleding gaaf alleen dek ik dat ik het mooier had gevonden wanneer de jurk een jasje was want ze dtraagt er toch nog een broek onder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze ziet er leuk uit! Niet echt mijn smaak. Maar bij prinses Maxima wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo langzamerhand krijgen de royals het weer druk... En dat betekent voor ons: foto's! :) Ik vond de outfit van prinses Máxima best leuk! 's Een keer wat anders met die veren. Leuk die kleurencombi zwart met rood. Staat 'r goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoii,
  Welk programma gebruik jij om die foto te bewerken??
  Wil je via mijn mail beantwoorden???
  Armgard
  armgardvergunst@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kunnen we weer van het paar genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's zeg!
  Ook leuk gedaan Vivian!
  Maxima zag er ook dit keer weer heel leuk uit! Lekker fris!
  Nog 1 opmerking: Ik had het leuker gevonden als ze een kort zwart jasje op een lange zwarte broek had gedaan! Dus niet zo'n lange jas, al is het topje, de schoenen en de oorbellen wel goed gecombineerd met het rode randje in de lange jas en de broek..
  Wel goed gedaan Maxima!

  BeantwoordenVerwijderen