PRINSJESDAG 2007 | De Oranjes

dinsdag 18 september 2007

PRINSJESDAG 2007

Vanmiddag in de Ridderzaal heeft de Koningin de troonrede voorgelezen: TROONREDE 2007


Heb je het allemaal een beetje gemist op televisie vandaag? Geen paniek..vanavond  om 19.25. uur komt er op Nederland 1 een samenvatting, en ook zal ik nog even wat sites affietsen voor een eventueel fragment.Dus bluuf komme..



De kleding:


Koningin Beatrix verscheen in een goudbrokaat robe–manteau en een bijpassende toque.

Prinses Máxima had een jurk aan met gouden pailletten en kralen, een jasje van suède en een hoed van sisal. Prinses Laurentien  een blauwe jurk van velours, met mouwen van chiffon en een hoed met veren. Prinses Margriet  een blauwe tafzijden rok en gele kanten top. Ze had het haar met een decoratie met veertjes versierd.

Prins Willem–Alexander verscheen in het groot ceremonieel tenue van de Koninklijke Marine in de rang van commandeur. Prins Constantijn hulde zich in een jacquet met grijs vest, net als Pieter van Vollenhoven.





Hier wat screenshots door mij gemaakt van de tv. Oké ze zijn niet super, maar waarschijnlijk heeft niemand dezelfde foto´s...dus laten we ze maar 'uniek' noemen dan..


img218/1845/0000381475015cz9.jpg


Opgestuurde/gemaakte foto´s van Marieke Jansen van Rosendaal:
Prinsjesdag

10 opmerkingen:

  1. eej vivian
    wat een grappige een leuke foto´s inderdaad erg unieke!!!!!
    leuk en orgineel dat je het zo hebt gedaan.
    groetjes marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Idd uniek zo, leuk bedacht! ;) Máxima zag er best mooi uit, haar hoed vonden wij alleen een beetje te groot, hoog. Maar verder pasten de kleuren enz. super bij elkaar! De kleding van de koningin was wel koninklijk maar heel wijd, jammer. Laurentien ziet er op het eerste gezicht een beetje somber uit, maar dat is niet zo heel goed te zien verder. De kraag van Margriet staat wel leuk, haar kleding ziet er zo te zien ook wel mooi uit! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's!! Maxima zag er super uit vond je ook niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleding van Margriet is het mooist. Waar heeft de koningin dat slaapkleed gevonden?De laatste jaren laat haar garderobe heel dikwijls te over, die brede mouwen zijn niet mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende dag gisteren en wat zagen ze er allemaal mooi en goed uit, behalve prinses Margriet, althans dat vind ik en prinses Laurentien gaat zich de laatste tijd veel beter kleden en die zeflgemaakte foto's van t.v. zijn erg leuk en erg uniek. Netjes gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hé wat leuk die screenshots! Inderdaad uniek! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige foto´s! Máxima´s outfit vond ik erg leuk! Een béétje een saaie kleur, maar héél goed gecombineerd! Laurentien en Margriet vond ik ook erg leuk, en de koningin wat minder ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke foto's zeg!
    En wat zagen ze er allemaal netjes uit! Keurig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo, daar heb je heel wat werk aan gehad!
    Hele mooi log en zeker unieke foto's :P

    BeantwoordenVerwijderen