Nieuwsoverzicht week 44 - 2023 | De Oranjes

zondag 5 november 2023

Nieuwsoverzicht week 44 - 2023

Koning Willem-Alexander heeft maandagmiddag mr. drs. C.A. van der Maat benoemd tot tweede staatsecretaris van Justitie en Veiligheid. 

Koningin Máxima was dinsdagmiddag aanwezig bij de uitreiking van de Prix de Rome Beeldende Kunst 2023. 

Koning Willem-Alexander heeft woensdagochtend op Paleis Huis ten Bosch voor een kennismaking de voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de VVD, drs. E.I. (Edith) Schippers, en vervolgens de voorzitter van de Eerste Kamerfractie van D66, drs. P.H. (Paul) van Meenen, ontvangen. 

Tien brievenschrijvers zijn woensdag ontvangen op Paleis Noordeinde door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. 

Koningin Máxima was donderdag in Culemborg aanwezig bij de viering van het dertigjarig bestaan van Home-Start in Nederland. 

Prinses Margriet was vrijdagavond aanwezig bij het benefietgala van De Hoogstraat Revalidatie, het centrum voor medische specialistische revalidatie in de stad Utrecht. 

Gravin Eloise trad vrijdag in de voetsporen van haar moeder. Na in 2021 al een boek 'Learning bij doing' geschreven te hebben, heeft de oudste dochter van Prins Constantijn en Prinses Laurentien zich nu gericht op kinderen. In samenwerking met Giel de Winter en de campagne 'Schone Kleren' maakte ze het prentenboek 'Kleren genoeg!' over fast fashion. In Hilversum las ze een groep kinderen voor uit het boek. Zelf droeg Eloise ook een kledingssetje uit het jaar 2004/2005.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten