FOTOSESSIE 2022: NIEUWE KERK AMSTERDAM | De Oranjes

vrijdag 4 november 2022

FOTOSESSIE 2022: NIEUWE KERK AMSTERDAM

De tweede fotosessie van dit jaar vond vanmiddag plaats in de Nieuwe Kerk in Amsterdam waar het Koninklijk gezin poseerde te midden van de tentoonstelling ‘De Eeuw van Juliana’. De tijd van de drie (identieke) jurkjes behoort inmiddels weer al een tijdje tot het verleden en vandaag betraden de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane de Nieuwe Kerk in Amsterdam in alle drie een broekpak. Wel droegen de zussen dezelfde ketting met Griekse symbolen - wellicht een cadeautje van hun ouders.  De fotosessies worden niet meer op vaste tijden voor de vakantie georganiseerd, maar op momenten dat het gezin compleet is. Deze week heeft Prinses Alexia herfstvakantie.


 
Voor de tweede keer dit jaar werd gekozen voor een binnenlocatie. In de Nieuwe Kerk in Amsterdam is momenteel de tentoonstelling ‘De Eeuw van Juliana’ te zien die vorige maand door Prinses Beatrix werd geopend. Zelfs de Crème Calèche maakt deel uit van de tentoonstelling wat voor een Koninklijk decor zorgde tijdens het fotomoment. Ook bij de inhuldigingsjurk van Juliana werd geposeerd. Er was dit keer geen persgesprek; het Koninklijk Paar sprak enkele dagen geleden uiteraard al uitvoerig met de pers.

Foto's: RVD
Fotoserie ANP

1 opmerking:

  1. Wat een geweldige leuke fotosessie op een mooie locatie tijdens de tentoonstelling.
    Wat mij opviel is dat prinses Ariane, sinds de vorige sessie ontzettend is gegroeid en volwassener is geworden. Ze zag er prachtig uit, net zoals de rest van het Koningklijk gezin

    BeantwoordenVerwijderen