FOTOSESSIE IN LECH - 2018 | De Oranjes

maandag 26 februari 2018

FOTOSESSIE IN LECH - 2018

Het Koninklijk gezin heeft vanochtend weer geposeerd in Lech. De fotosessie vond dit jaar plaats in het hoger gelegen Rüfikopf waar het -20 graden is.


Anders dan gebruikelijk vond de fotosessie deze keer niet plaats in Oberlech, waar de vakantiegangers zich de afgelopen jaren steeds meer mengden tussen de fotografen om ook foto's en filmpjes te maken van de Oranjes. Daarom werd dit jaar gekozen voor een andere, meer afgelegen en wat lastig toegankelijke plek op 2350 meter hoogte waar het nóg kouder was.  Hoewel het gezin wel op skischoenen arriveerde, gaven ze dit keer geen ski-demonstratie, maar bij -20 graden is het natuurlijk al een prestatie op zich om buiten te komen.


Foto's: RVD/ANP

Het Koninklijk paar en hun dochters waren dik ingepakt in (bekende) skipakken. Máxima past nog steeds in haar favoriete paarse pak dat ze twaalf jaar geleden voor het eerst droeg. De Koning had voor de gelegenheid zijn Olympische 'TeamNL' muts bij zich, die hij na het poseren direct weer gebruikte. Er werd door een journalist geroepen hoe het met de pols van Ariane gaat. Koningin Máxima antwoordde dat ze gelukkig kan skiën, maar beelden zijn daar dus dit keer niet van gemaakt.

5 opmerkingen:

 1. jammer, net als het afgelopen jaar - alleen - de Koning met familie. Zouden Mabel, Constantijn en hun kinderen plus Beatrix er niet zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie fot's van een hecht gezin. We weten dat het een Koninklijk gezin is, maar als men n iet beter weet, dan zou je zeggen dat het een gewoon doorsnee gezin is. Ik hoop dat ze ondanks de kou een hele fijne vakantie met elkaar zullen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beatrix en de rest is er ook, maar neemt geen deel meer aan de fotosessie :) Wie weet volgend jaar..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke serie. De koning met muts op lijkt mijn oom wel :) De oudste 2 prinsessen worden nu echt groot. Leuk weetje dat die jas 12 jaar oud is al en nog past!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige plaatjes zijn het weer geworden! Het worden alle drie echt al van die grote meiden.

  BeantwoordenVerwijderen