Viering 80e verjaardag Prinses Beatrix in Paleis op de Dam | De Oranjes

zaterdag 3 februari 2018

Viering 80e verjaardag Prinses Beatrix in Paleis op de Dam

Prinses Beatrix viert vandaag haar 80e verjaardag met een feest voor genodigden in het Paleis op de Dam in Amsterdam.Beatrix nodigde voor haar feest zo'n 200 personen uit, onder wie natuurlijk een groot deel van de Koninklijke familie en veel andere (bekende) Nederlanders die bevriend zijn met de prinses. Zelf arriveerde Prinses Beatrix al om 14.00 uur. Kort daarna arriveerden Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia, Prinses Ariane, Prinses Mabel, Gravin Luana, Gravin Zaria, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Gravin Eloise, Graaf Claus en Gravin Leonore.


Prinses Beatrix, haar zonen, schoondochters en kleinkinderen kleedden zich in het paleis om. Aan het begin van de avond arriveerden ook de andere gasten en familieleden. Sommige van hen hadden zich thuis al in galakleding gestoken. Hoewel het een privéfeest is, gaat het er dus alsnog Koninklijk aan toe.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat prinses Mabel er ook was met haar dochters. Wat is de oudste gegroeid zeg, al een flinke jongedame. Leuk dat we er otch iets van hebben meegekregen en hopende is het voor de prinses een geslaagd feestje geweest. en prinses Marilene wil ik vandaag feliciteren met haar 48e verjaardag.Maak er een leuke dag van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie duidelijke beelden. De kleinkinderen van prinses Beatrix worden zo groot.

    BeantwoordenVerwijderen