BEOORDELEN: Máxima's mooiste outfit 2017 | De Oranjes

vrijdag 15 december 2017

BEOORDELEN: Máxima's mooiste outfit 2017

Blijkbaar was het deze editie moeilijk om drie outfits van Koningin Máxima te nomineren, want ik heb er geen één ontvangen. De beoordelingsronde bestaat daarom uit vijf kledingstukken die ik zelf mooi vond dit jaar. Klik hier om de genomineerde outfits stuk voor stuk te beoordelen met een cijfer. Vanaf 30 december zullen de drie kledingstukken met de meeste punten tot slot nog een finaleronde beleven. Succes!  
Foto: Erwin Olaf/RVD


5 opmerkingen:

 1. Fijn, dat je het zo hebt gedaan en ik heb de jurken beoordeeld, bij deze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Vivian.
  Het spijt me echt.. ik dacht er vandaag pas aan.. de dagen zijn zo snel omgevlogen 😕 sorry!
  Maar ik ga nu meteen beoordelen. Kan ik dat niet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat jammer. Ik heb je oproep voor nominaties helemaal gemist. Dan maar snel beoordelen!

  BeantwoordenVerwijderen