Koningin Máxima bij Kerst Muziekgala 2017 | De Oranjes

donderdag 14 december 2017

Koningin Máxima bij Kerst Muziekgala 2017

Koningin Máxima werd vanmiddag door de kerstman opgewacht bij Ahoy in Rotterdam waar ze het Kerst Muziekgala bijwoonde.

De Koningin was als erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas een van de eregasten van het evenement. Het gala komt voort uit het tv-programma Lang leve de muziek show, waarin de afgelopen maanden schoolklassen streden om een plekje in de grootste schoolband van Nederland. Dit jaar vertoonden 360 kinderen hun talent op het podium.  Artiesten als Ronnie Flex, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen traden ook op. Van de show zijn opnames gemaakt met Buddy Vedder en Romy Monteiro als presentatoren. Zaterdag 23 december wordt het programma om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

3 opmerkingen:

  1. Mooi foto's en ik ga zeker kijken zaterdag 23 december.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ik maf vind is dat de kerstman er overal weer wat anders uit ziet. Deze is wel deftig. Ik denk dat koningin Máxima heeft genoten! De onderste foto vind ik heel erg leuk, met al die enthousiaste gezichten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, Jenny dat is ook zo, net als bij Sinterklaas, die ziet er in elke stad of dorp ook andersd uit. Maar het is en blijft toch leuk voor de jeugd, zo zijn wij oook opgegroeid en dat mag van mij zo blijven.

    BeantwoordenVerwijderen