Prinses Laurentien ontvangt prijs voor 'invloedrijkste filantroop 2017' | De Oranjes

dinsdag 3 oktober 2017

Prinses Laurentien ontvangt prijs voor 'invloedrijkste filantroop 2017'

Prinses Laurentien is door de 'Dikke Blauwe' uitgeroepen tot ‘invloedrijkste speler in de Nederlandse filantropie 2017-2018’, en kreeg daarom vandaag, in het bijzijn van haar familie, een prijs uitgereikt in De Witte in Den Haag.
Foto: Royalduo
Tijdens de feestelijke uitreiking heeft de prinses haar uitverkiezing luister bijgezet met een eigen mini-talkshow. Ze ging in gesprek met een kind, een ex-gedetineerde en een laaggeletterde. Daardoor benadrukt ze het belang van oprechte inclusiviteit en komen behalve de ‘filantropische rolmodellen’ ook de ‘doelgroepen’ op gelijkwaardige wijze in beeld. De jury van de Dikke Blauwe roemde de prinses onder meer vanwege het baanbrekende werk met kinderen in haar Missing Chapter Foundation. Met de jaarlijkse DDB100 brengt De Dikke Blauwe mensen in beeld die op de een of andere wijze maatschappelijke impact hebben gerealiseerd met geld (van anderen of van zichzelf) of baanbrekende ideeën. Daardoor vervullen zij een voorbeeldfunctie voor anderen die met private initiatieven een bijdrage leveren aan het goede doel.
Na haar talkshow kreeg de prinses het nieuwe jaarboek van De Dikke Blauwe overhandigt én natuurlijk een getuigschrift van de 'invloedrijkste filantroop 2017'. Ze vierde de uitreiking door samen met Constantijn te dansen:
Nadat het gezin weer huiswaarts was gekeerd om daar een feestelijk hapje te eten, schoof Prinses Laurentien vanavond nog eens aan bij RTL Late Night om over haar prijs te praten.


Foto's: RoyalduoFoto's: Koninklijkefotos.blogspot.nl

1 opmerking:

  1. Mooie blog met erg leuke foto's. Vooral de gezinsplaatjes. Wat een schitterende kleur donkerrood droeg prinses Laurentien.

    BeantwoordenVerwijderen