Koninklijk gezin op vakantie in Argentinië | De Oranjes

zondag 22 oktober 2017

Koninklijk gezin op vakantie in Argentinië

Niet alleen het gezin van Prins Constantijn ging deze week op reis, ook het Koninklijk gezin stapte op het vliegtuig. Ze bezochten een natuurpark in Argentinië.


Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane verbleven op de ranch Rincón del Socorro ten zuiden van Pellegrini, dat eigendom is van Kristine McDivitt Tompkins. Kristine is een goede vriendin van Koningin Máxima. Nadat het gezin vorig weekend in Argentinië arriveerde, bezochten ze eerst Esteros del Iberá. De rest van de week zijn ze in natuurpark Península Valdés geweest waar ze onder andere walvissen gespot hebben. Ook oma Zorreguieta was aanwezig op de boot.

Het bezoek aan Argentinië is nu wat vrolijker verlopen dan ruim twee maanden geleden toen Jorge Zorreguieta overleed. Een aantal weken na de begrafenis vloog Máxima opnieuw met Amalia naar Argentinië voor een kort bezoek, dus de familie Zorreguieta ziet het Koninklijk gezin de afgelopen maanden regelmatig. De kerstdagen zullen dit jaar echter weer in Nederland doorgebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten