RFV foto's: Prinses Beatrix bij provinciale Molendag Zeeland | De Oranjes

zaterdag 5 september 2015

RFV foto's: Prinses Beatrix bij provinciale Molendag Zeeland

Prinses Beatrix was vanochtend in Waarde voor de opening van de provinciale Molendag Zeeland. Vereniging De Zeeuwse Molen viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum, en daar hoorde natuurlijk de beschermvrouw bij. 

Een selectie van mijn foto's die ik bij molen De Hoed kon maken:


Foto's:© Vivian Kramer 

12 opmerkingen:

 1. Mooie en duidelijke foto's; erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vivian, wat had je een goede plek en wat een goede foto´s kunnen maken. Veel close up!
  Heeft ze nu Zeeuwse knop achtige hoedenspeld in hoed? Dat is dab attent detail!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik had zeker een goede plek. Het speelde zich allemaal vlak voor m'n neus af, en ze stond lang op die plek (gastenboek tekenen, jubileumboek in ontvangst nemen en vlag hijsen). Die hoedenspeld heeft inderdaad wel iets weg van een Zeeuwse knop. Net als Máxima's oorbellen vorig jaar. :)

   Verwijderen
  2. Gaaf hoor!! En leuk van speld.

   Verwijderen
 3. wat leuk - en mooie "echte" fotos - ja vaak krijg je altijd het bekent glimlachje en niet een andere uitdrukking. Dat bedoel ik..... Heeft iemand hier een idee wat het verhaal achter de wondjes op de handen van Beatrix is? Aan de buitenkant van een hand de duim met een pleister en andere hand zitten er 2 op de rug van haar hand. Ook al goed te zien op de fotos van de avond bij het Betatrix Spierfonds.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik m'n foto's bekeek viel me inderdaad op dat ze op veel foto's een andere uitdrukking op haar gezicht heeft, i.p.v. alleen de glimlach. Vandaar dat ik veel foto's heb kunnen selecteren voor deze log :)

   Verwijderen
 4. Erg leuke beelden, ondanks de regen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elma de Bruin-Hoogeweij7 september 2015 om 23:57

  Prachtige foto's en wat lief dat je ze zo met ons wilt delen, ik heb ze opgeslagen op mijn laptop en dat kon zomaar, kom je niet vaak tegen, heel veel dank daarvoor. Ik houd ze daar en zal ze nergens anders voor gebruiken dan er van te kunnen genieten. Fijn dat je zo'n mooie plek had, dat was dus echt heel erg genieten voor je. Maar uitkijken naar nog eens zo'n gelegenheid. Succes met je mooie site.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je prachtige foto's gemaakt van prinses Beatrix. De molen is trouwens ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen